Boek een arrangement 

Trek er samen met uw paard op uit, ontdek de fantastische Veluwe, het meest uitgestrekte natuurgebied van Nederland! Kies als comfortabele basis voor het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, het kloppend hart van de hippische sport. U en uw paard zijn van harte welkom voor een onvergetelijke logeerpartij.

Waarom het NHC?

Het centrum wordt omgeven door kilometerslange ruiter- en menroutes, stuifzandvlaktes, indrukwekkende bossen en uitgestrekte heidevelden. Een machtig gebied voor korte en lange ontdekkingstochten, waarbij u zomaar schaapskuddes of wild kunt tegenkomen. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het terrein (mits beschikbaar). Een dag iets anders? Het kan bij de vele attracties, musea, mooie stadjes, dromerige dorpen en het rijke culinair aanbod in de omgeving.

Uw verblijf

Wij bieden u graag een comfortabel verblijf in de Stee, waarbij u kunt kiezen uit mooie hotelkamers of onze groepsaccommodatie. Brasserie De Ruif biedt gezelligheid, maar ook hapjes en drankjes. Van ontbijt tot lunch, van diner tot borrel of koffie met gebak, de teugels mogen best eens vieren. Boekt u een arrangement dan zorgen wij naast het dagelijks opfrissen van uw kamer ook voor opstrooien van de stal en voeren wij uw paard.

Arrangement Oxer

U overnacht u in een van de vier hotelkamers in de Stee. Inbegrepen is o.a.:

  • 1 overnachting incl. ontbijtmandje
  • Stalling van paard of pony en gebruik zadelkast
  • Routekaart ruiter- en menpaden Speuld en Garderen
  • Gebruik van faciliteiten op het terrein 
  • Gratis WiFi en parkeren

Meer informatie over arrangement Oxer

Arrangement Carrousel

U overnacht in de groepsaccommodatie in De Stee. Inbegrepen is:

  • 1 overnachting incl. ontbijtmandje
  • Stalling van paard of pony en gebruik zadelkast
  • Routekaart ruiter- en menpaden Speuld en Garderen
  • Gebruik van faciliteiten op het terrein 
  • Gratis WiFi en parkeren

Meer informatie over arrangement Carrousel

Een Plus voor uw arrangement!

Geef uw arrangement een Plus en boek een extra optie, zoals les van een gerenommeerde instructeur, bootcamp-training of een rondleiding over het NHC.

Routekaart ruiter- en menpaden

Geniet met volle teugen van de prachtige omgeving, trek er op uit met uw paard of aanspanning. Met de routekaarten gaat het zeker lukken! 

Geniet van de omgeving

In de directe omgeving zijn genoeg dingen die de moeite waard zijn en veel fijne adresjes voor lunch en diner. We hebben alvast een lijstje voor u samengesteld.

Het Nationaal Hippisch Centrum is het kloppende hart van paardensport en fokkerij in Nederland. Organiseer een vergadering of evenement, bezoek één van de vele activiteiten, boek een overnachting of kom gewoon gezellig langs in Brasserie De Ruif!