Nieuws

Ooit het kleinste schapenras ter wereld gezien? Of schapen met wel zes hoorns? Bonte schapen? Schapen met blauwe koppen? Kom dan zaterdag 9 juni a.s. naar de Dag van het Schaap in Ermelo want daar zijn al die bijzondere schapenrassen te zien.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in juni 2018:

Geplaatst op:

Aanstaande vrijdag vind het Nationaal Scholen concours 2018 plaats op het Nationaal Hippisch Centrum.
De startlijsten voor deze wedstrijd staan nu online. Voor de startlijsten dressuur klik hier.

 

Geplaatst op:

Dit jaar zal het NK voor de vierde keer in de prachtige ambiance van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden gehouden. De afgelopen jaren hebben veel mooie winnaars plaats mogen nemen op het ereschavot.

Geplaatst op:

Op donderdag 10 mei begint in Ermelo het Dutch Endurance Festival (DEF). Belangrijk onderdeel van dit internationale endurance evenement is het Nederlands kampioenschap voor de Senioren en de jeugd.

Geplaatst op:

De organisatie van het CVI Ermelo kan terugkijken op een zeer geslaagde editie in 2018. Met een zeer sterk deelnemersveld dat in actie kwam, viel er te genieten van mooie sport.

Geplaatst op:

Van 10 tot en met 13 mei wordt in Ermelo het Dutch Endurance Festival (DEF) georganiseerd. Belangrijk onderdeel van dit internationale endurance evenement is het Nederlands kampioenschap voor de Senioren en voor de jeugd.

Geplaatst op:

Het observatiemoment voor het WK Jonge Dressuurpaarden 2018 dat op maandag 7 mei plaats zou vinden op het Nationaal Hippisch Centrum verplaatst vanwege de Bixiedag naar de locatie van de Nunspeetse Ruiterclub.

Geplaatst op:

De Bixiedag in Ermelo op woensdag 2 mei kan helaas niet doorgaan. Het KNHS-terrein is gewoon té nat door de zeer extreme regenval afgelopen nacht.

Geplaatst op: