NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

“Nationale New Forest Sportdag – ontmoetingsplaats van fokkerij & sport; jong & oud!”. Het sportieve hoogtepunt van het New Forest verenigingsjaar is de Nationale New Forest Pony Sportdag.

Geplaatst op:

Nat maar niet verregend!

Eén ding werd duidelijk tijdens de kletsnatte finale van het Alrako KFPS Dressuurkampioenschap: ruiters en amazones met Friese paarden behoren tot meest sportieve in de hippische wereld.

Geplaatst op:

Heb jij altijd al eens de sfeer tijdens het rijden op het KNHS-terrein willen proeven? Het Nationaal Hippisch Centrum is er voor alle KNHS-leden. De aankomende 2 weken is het voor jou ook mogelijk om op deze mooie locatie te komen (vrij)rijden. 

Geplaatst op:

Deze maandag staan de Amalia- en Beatixhal in het teken van het verrichtingsonderzoek van het NRPS en Welsh stamboek. De stamboeken testen de hengsten op verschillende onderdelen om te kijken of het dier de potentie heeft om een goed vaderdier te worden, die voldoen aan de eisen van eigen stamboek. 

Geplaatst op:

Zondag is het tijd voor het dressuur kampioenschap van ALRAKO Koninklijk Friesch Paarden Stamboek. Het kampioenschap is op het KNHS centrum in Ermelo, waarbij de allerbeste combinaties aan de start komen.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in oktober 2018.

Geplaatst op:

Het belooft een druk en gezellig weekend te worden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Op 22 en 23 september zijn verschillende takken van sport te bewonderen op het terrein.  

Geplaatst op:

Na het succes van voorgaande edities, staat het KNHS centrum zondag 16 september weer in het teken van de HORKA Trainingsdag Dressuur. Opgave voor deze editie is niet meer mogelijk, maar iedereen is welkom om te kijken bij de trainingen. 

Geplaatst op:

Voor wie de planning van aankomende zaterdag nog niet rond heeft en kennis wil maken met dit indrukwekkende paardenras, kom dit weekend naar het KNHS centrum in Ermelo! De Nederlandse Shire Horse Society heeft vele shows op de planning staan en ook Heineken zorgt voor een spectaculair gastoptreden. 

Geplaatst op:

Momenteel is de presentatie van de dressuur veulens bezig tijdens de Prinsjesdag veulenveiling. Vanaf 5 uur vanmiddag worden de dressuurveulens geveild.  

Geplaatst op: