Nieuws

Op woensdagavond 7 augustus zit de KNHS tussen 19:00 uur en 21:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de Hippiade te beantwoorden!

Geplaatst op:

Na 5 mooie dagen met top kwaliteit Voltige zit het FEI Vaulting European Championship 2019 en het FEI Vaulting World Championship for Juniors 2019 er op!

Geplaatst op:

Over 2.5 week is de eerste Team by Jill inspiratiedag, namelijk op 11 augustus! Deze dag is met name interessant voor mensen die hun technische kennis over de dressuur willen uitbreiden❗️ 

Geplaatst op:

Zowel in Ermelo als in Sevenum werd afgelopen weekend een selectiewedstrijd voor het KNHS Divoza Kampioenschap voor jonge dressuurpony’s verreden. Een groep enthousiaste ponyruiters met pony’s in de leeftijd van vier, vijf en zes jaar presenteerden zich aan de jury met nette resultaten als gevolg.

Geplaatst op:

20 juli vindt de Centrale Merriekeuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek plaats op het Nationaal Hippisch Centrum!

Geplaatst op:

De deelnemers tijdens het FEI Vaulting European Championship 2019 en FEI Vaulting World Championship for Juniors 2019 zijn bekend!

Geplaatst op:

Het programma van de Nationale dag van het Gelders paard 2019 is bekend! De Nationale dag van het Gelders paard vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

De KNHS is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken! 💪 De Hippiade valt op 23, 24, 30 en 31 augustus en 14 september. 
Wil je de beste plaats om van de paardensport te genieten en ondertussen ook nog helpen?

 

Geplaatst op:

Het KFPS ALRAKO Kampioenschap!
Het Friezenspektakel in Ermelo. Noteer het in je agenda! 21 september 2019 Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

Zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus komen diverse oud-deelnemers van het WK Jonge Dressuurpaarden terug in de piste!

Geplaatst op: