Nieuws

Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is voor het tweede weekend op rij het terrein van de Hippiade 2019. Zaterdag is het hoogtepunt van de basissport paarden met veel kampioenschappen en zeker mooie sport. 

Geplaatst op:

De startlijsten voor de Hippiade Paarden die op 30 en 31 augustus worden verreden staan online!

Kijk verder voor de startlijsten!

Geplaatst op:

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo volledig in het teken van de Hippiade. In dit eerste weekend zijn het de voltige en de spring- en dressuur pony's die in actie komen. Ook de verenigingskampioenschappen en afdelingsdressuur voor de pony's worden verreden.

Geplaatst op:

Wij zijn er (bijna) klaar voor! Jij ook? Op het Nationaal Hippisch Centrum worden de laatste dingen voorbereid voor de Hippiade 2019! We zien je graag op de Hippiade!

Geplaatst op:

‘Sorry hoor, ik moet deze even nemen. Dat gaat over het slepen.’ KNHS-collega Linda is volop bezig met de Hippiade-preps op het terrein. Wat ze doet? Nou, alles wat je op het terrein ziet eigenlijk!

Geplaatst op:

Op dinsdag 8 oktober staat de KNHS College Tour in het teken van dressuur. Karin Retera, trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau.

Geplaatst op:

De startlijsten voor de Hippiade Pony's en de Hippiade Voltige die op 23 en 24 augustus worden verreden staan online!

Geplaatst op:

Aanstaande woensdagavond vindt de 1e beoordeling plaats van de hengsten die deelnemen aan het Nederlands New Forest Pony Stamboek verrichtingsonderzoek 2019!

Geplaatst op:

Niet de gedoodverfde favoriet Kjento, maar Keano RS2 werd zojuist gehuldigd tot winnaar van de Pavo Cup voor vierjarige dressuurpaarden.

Geplaatst op:

Eva van der Linde (35 jaar) en haar dochter Britt (9 jaar) wonen in De Cocksdorp op Texel. Er staat een lange reis voor de deur want dit jaar doen ze allebei mee aan de Hippiade. 

Geplaatst op: