NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

De KNHS bestaat dit jaar 100 jaar. Een mijlpaal om bij stil te staan en trots op te zijn. Wat is er mooier dan dit bijzondere jubileum samen met alle leden te vieren!

Geplaatst op:

Wil jij jouw paard beter leren begrijpen of ben je benieuwd hoe je de communicatie met jouw paard kan verbeteren?  

 

Bit&Cap en KNHS Buitenrijden.nl organiseren samen het kennisevent ‘Jouw paard beter begrijpen’ met Bo Kasbergen.

Geplaatst op:

Op 17, 18 en 19 maart hebben alle ponyruiters met hun geliefde viervoeters gestreden voor de KNHS-kampioenstitel springen in de klassen 0.50, 0.60, 0.70, 0.80, 0.90, 1.00, 1.10, 1.20 en 1.30. Het waren zeer sportieve en spannende springrondes bij de Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort.

Geplaatst op:

Op 3 mei is de Bixie&Friends dag in Ermelo! De inschrijving hiervoor opent op maandag 3 april om 10.00 uur. Deze dag vol met ponyplezier in de meivakantie mag je zeker niet missen!

Geplaatst op:

Donderdag 20 april staat het thema lesgeven aan kinderen centraal tijdens de theoretische KNHS College Tour op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Een belangrijk thema voor instructeurs van maneges en verenigingen, Young Leaders sportaanbieders maar ook interessant voor ouders van ponykinderen. Op deze avond wordt mede aan de hand van de ruiteropleiding Paardrijden met Bixie&Friends en het KNHS Young Leaders Program uitgelegd hoe deze unieke programma’s kunnen bijdragen aan de invulling van het lesgeven aan kinderen.

Geplaatst op:

We kijken terug op een sportief en geslaagd weekend van de KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort! Dit weekend hebben weer veel dressuurruiters samen met hun paarden en pony’s gestreden om de kampioenstitel voor de klassen M1, M2, Z1, Z2 en ZZ-L.

Geplaatst op:

Op 16 februari jl. vond de 86ste bijeenkomst van de KNHS Ledenraad plaats. Een bijeenkomst die ditmaal online werd gehouden. Belangrijke agendapunten waren het goedkeuren van de reglementswijzigingen en besluiten rondom de viering van het 100-jarig bestaan van de KNHS.

Geplaatst op: