Overige faciliteiten

Behalve een schitterend buitenterrein van 23 hectare, stallen en rijhallen biedt het KNHS-Centrum nog veel meer topfaciliteiten!

 

Topspin stapmolen met overdekte harde cirkel

De topspin stapmolen heeft doorsnee van achttien meter en is geschikt voor zes paarden. Deze stapmolen heeft een voorportaal, afgezet met een rond gewalste kunststof omheining die aan de buitenkant voorzien is van windbreekgaas. De overdekte verharde cirkel van twaalf meter in de molen leent zich ook voor veterinaire keuringen.

Parkeergelegenheid

Er is een verhard parkeerterrein voor trailers en vrachtwagens en daarnaast vier onverharde parkeerterreinen, die allemaal op het evenemententerrein uitkomen. Er is een aparte entree voor bezoekers en deelnemers, dus gescheiden stromen van mens en dier.

Paardenambulance

Bij een evenement kan een paardenambulance stand-by zijn. Eventuele schoonmaakkosten zijn voor rekening van de organisator van het evenement.

Rechte keuringsbaan

De rechte keuringsbaan is een verharde strook van 60 meter en is zeer geschikt voor veterinaire keuringen. Deze strook ligt tussen de Amaliahal en Beatrixhal.

Longeerpistes / paddocks

Op het KNHS-centrum zijn twee longeercirkels/paddocks van vijftien meter doorsnede. Beide zijn voorzien van een Agterberg-bodem en zijn rondom afgezet met een gewalste kunststofomheining.

Overige benodigdheden

Kijk voor de overige benodigdheden in onze catalogus.