Bewoners NHC

Jouw kantoor in het hippische hart?

 

Steeds meer organisaties en bedrijven die direct, zijdelings en in sommige gevallen niets van doen hebben met paardensport, maken slim gebruik van ruimten en faciliteiten die het Nationaal Hippisch Centrum biedt. Zij huren hier kantoorruimte(n), maken gebruik van werkplaatsen, faciliteiten voor trainingen en workshops en zelfs opslagcapaciteit. Deze huurders liften mee op het professionele en sportieve imago van de locatie, het hippisch totaalpakket.

Voor hen is het centrum een even praktische als representatieve thuisbasis. De centrale ligging, faciliteiten, goede bereikbaarheid, sportieve vibe en interactie tussen partners in (top)sport en zaken spreken aan. Dat doet flexibiliteit waar het om invulling van wensen gaat eveneens. Dat dit vruchtbare bodem voor sportief ondernemen, netwerken en groei is weten onze medebewoners. Ruimte en mogelijkheden voor nieuwe huurders bieden perspectief voor alle bedrijven en organisaties die tijdelijk, langdurig of flexibel willen huren.

Het Nationaal Hippisch Centrum beweegt soepel mee met zijn huurders. “Tegelijk versterken zij elkaar”, zegt Bob van Asselt, facility manager van het NHC. “Van vaste waarde in dit centrum zijn de Stichting Veilige Paardensport, de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en Keurmerk Paard en Welzijn. Wat niet iedereen weet is dat ook hippische organisatie & adviesbureau Wivaldi hier zijn thuisbasis heeft, evenals de organisatie achter het WK Endurance. Maar bijvoorbeeld ook Routebureau Veluwe, dat verantwoordelijk is voor het uitzetten van alle ruiterroutes, wandel- en fietspaden in de regio. Dit bureau huurt niet alleen kantoorruimte, maar heeft hier ook een eigen werkplaats waar alle equipment voor bewegwijzering wordt vervaardigd.”

Mogelijkheden voor zowel tijdelijke als langdurige huur van bescheiden tot royale ruimten biedt het hippische centrum in Ermelo ook voor nieuwe partners. Ben jij op zoek naar ruimte voor sportief ondernemen? Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak voor een bezichtiging te plannen.

Meer info of een afspraak maken? Bel of mail gerust met het Nationaal Hippisch Centrum 0577-490000 keuze 2 of info@nhcermelo.nl

 

De volgende bedrijven en instellingen gingen je reeds voor;