PaardenPodium

Een superleuk Sinterklaas of Kerstcadeau!

Kijk wanneer je wil online de PaardenPodium editie terug met Yvet Blokesh van Feather Light Horsemanship.
Helaas kunnen de vragen niet meer gesteld worden omdat het destijds middels een livestream opgezet was.

Yvet laat zien dat zij de paarden traint op basis van respect, vertrouwen, in samenwerking en met rust. Haar doel is om paarden met zo min mogelijk spanning te laten leren. Op deze wijze is geen doel onhaalbaar.

Yvet laat zien wat de belangrijkste elementen van haar training zijn. Welke stappen vindt zij belangrijk in een goede training. Waar moet je op letten, welke signalen geeft een paard, hoe leer je een paard om te leren en hoe leg je een goede basis. Ze neemt de bezoekers mee in deze stappen. Welke stappen zet je zodat een paard vanaf het begin de juiste mindset krijgt. Paarden moeten ook onder moeilijke omstandigheden op ons kunnen blijven focussen en ontspannen. Hoe begin je de training zodat je uiteindelijk geen teugels nodig hebt om fijn te kunnen rijden. Yvet zal aan de slag gaan met twee combinaties en sluit af met één van haar eigen paarden.

Yvet Blokesch
Yvet heeft haar dagen van kleins af aan tussen de paarden doorgebracht. Vanuit haar passie is zij zich gaan ontwikkelen in het bestuderen van het natuurlijke gedrag van paarden.
Yvet Blokesh is naar het Nationaal Hippisch Centrum geweest om deze clinic via een livestream een clinic te verzorgen. Vanwege de vele animo bieden we nu iedereen de kans om deze PaardenPodium clinic terug te kijken.

Bij de inschrijving krijg je een unieke inlogcode, dus bestel je eigen ticket en inlogcode!

In onderstaand overzicht kun je een willekeurig datum aanklikken. Dit hoeft niet de datum te zijn waarop je het terug wilt kijken.

Klik hier voor meer informatie