Nieuws

De jaarlijkse hengstenkeuring en hengstenshow van het NRPS staan binnenkort weer op het programma. Op vrijdag 15 februari zijn de eerste en tweede bezichtiging; de hengstenshow met presentatie van de nieuwe jaargang en optredens van een groot aantal eerder goedgekeurde hengsten is op zondag 10 maart.

Geplaatst op:

Aankomend weekend 18 tm 20 januari, staat het KNHS-centrum in Ermelo in het teken van het KNHS-trainersseminar! Op vrijdagavond geven bondscoaches springen Rob Ehrens (senioren) en Edwin Hoogenraat (pony’s) uitleg over het springen. 

Geplaatst op:

🔵🔴De website-pagina van het Nationale Winter IJkmoment 2019 (van 23 januari a.s.) is aangevuld met de Voorlopige Startlijsten (Springen en Dressuur) en het begeleide schrijven.🔴🔵
De link naar de website vind je hier.

 

Geplaatst op:

Op onze facebookpagina staat een actie online waarmee je kans maakt op kaarten voor het Paarden Youtubers Live Event van 2019. 
Ga snel naar onze facebookpagina, like de pagina en deel het bericht! 

Geplaatst op:

Het eindexamen van het verrichtingsonderzoek zal op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari plaatsvinden. De hengsten die succesvol het examen afleggen zullen op zaterdag 12 januari aansluitend gehuldigd worden! Het programma voor het examen kunt u hier vinden. 

Geplaatst op:

Op maandag 17 december vond de inhaal dag van de NRPS hengsten plaats op Nationaal Hippisch centrum.

Geplaatst op:

Volg de KWPN Hengstencompetitie vanaf 17.00 uur live op KWPN.tv! Alle wedstrijden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur en de Blom Hengstencompetitie Springen zijn live te volgen op KWPN.tv voor iedereen.

Geplaatst op:

Het afgelopen jaar is de finale van het ALRAKO KFPS kampioenschap dressuur gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Gezien de natte weersomstandigheden bleken de uitstekende zandbodems in Ermelo een goede keus om de finale te laten plaatsvinden.

Geplaatst op:

De hengstencompetities zijn unieke gelegenheden voor fokkers en andere geïnteresseerden om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. De competities hebben ten doel inzicht te geven in capaciteiten van de hengsten. 

Geplaatst op:

De hengstencompetities zijn unieke gelegenheden voor fokkers en andere geintereseerde om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. 
De competitie hebben ten doel inzicht te geven in de capaciteiten van de hengsten. 

Geplaatst op: