NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Zaterdag 16 september staat het volgende, en tevens laatste NHC outdoor oefenevent van dit seizoen, gepland. Dit betekent dat je op 16 september voor de laatste keer kunt deelnemen aan de oefendressuur. Het oefenspringen vindt vanaf zondag 22 oktober weer indoor plaats.

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 13,-.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Aanmelden
Aanmelden is voor beide disciplines mogelijk via het online inschrijfformulier. Wees op tijd; het gebeurt steeds vaker dat de inschrijving vroegtijdig gesloten moet worden omdat het maximale aantal deelnemers is behaald.

Wil je je alvast aanmelden voor het indoor oefenspringen op zondag 22 oktober? Dat kan via deze link.

Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters op vrijdag 15 september.
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.

Bron: KNHS

NK Dressuur: Volg het hier

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei is het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gastheer van het Nederlands Kampioenschap voor dressuurruiters. De beste dressuurruiters en paarden van TeamNL strijden deze dagen om de medailles. Voor de senioren en paradressuurruiters geldt de medaillestrijd bovendien als eerste observatiewedstrijd voor de Spelen in Parijs. Ook in diverse jeugdcategorieën wordt er gestreden om de medailles.

Geplaatst op:

Deze maand hebben wij 52 nationaliteiten mogen ontvangen op het NHC! Het is geweldig om zoveel landen te mogen verwelkomen op onze mooie centrum. Het doet ons goed dat we zoveel verschillende berichten hebben ontvangen vanuit diverse landen.

 

Geplaatst op:

De theorie avond keert terug in de vorm van de KNHS Theorie Tour. De Theorie Tour biedt in aanvulling op de KNHS College Tour de kans om, met een kleine groep, gedetailleerd op een onderwerp in te gaan. In een fijne kleinschalige setting is er alle tijd om vragen te stellen en volop te leren door middel van praktische oefeningen.

Geplaatst op:

Tijdens de internationale eventingwedstrijd Ede Horsetrials zijn de KNHS kampioenschappen voor jonge eventingpaarden verreden. Bij de zesjarigen was Merel Blom met een eerste en tweede plaats oppermachtig. Brons ging hier naar Tim Lips. Bij de zevenjarigen stonden Janneke Boonzaaijer, Renske Kroeze en Jordy Wilken op het podium.

Geplaatst op:

Zaterdag 22 juni staat er weer een nieuw oefenevent van het NHC voor jullie klaar. Deze dag kun je zowel oefenspringen als een dressuurproef oefenen in de buitenpistes van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 

Schrijf je in

Geplaatst op:

Ruim 200 enthousiaste deelnemers reisden maandag 29 april met hun geliefde pony’s en familie af naar het zonnige Ermelo voor alweer de veertiende editie van de Bixie&Friends dag. Voor velen de allerleukste dag van het jaar.

Geplaatst op:

Afgelopen weekend werd op het Nationaal Hippisch Centrum het jaarlijkse CVI gehouden. Deze internationale voltigewedstrijd kon weer rekenen op een mooi deelnemersveld. Naast de internationale strijd, stonden dit weekend ook de Nederlandse titels op het spel.

Geplaatst op:

In deze Theorie Tour nemen we je mee in de wereld van het optimaal functioneren tussen ruiter en professional. Deze workshop is interessant voor wedstrijdruiters, recreatieruiters en voor de professionals (juryleden en instructeurs) zelf.

Geplaatst op:

Nieuw CSI** op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Van 1 tot en met 4 mei organiseert Wivaldi Hippisch Organisatie en Adviesburo de eerste editie van CSI** op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Als organisator van het evenement en met het kantoor gevestigd op het NHC zelf, heeft Wivaldi een uniek inzicht in de faciliteiten en mogelijkheden die onze locatie te bieden heeft.

Geplaatst op:

De KNHS Young Leaders hebben een heel inspirerend en leerzaam weekend gehad binnen hun traject “Geef de jeugd een stem”. Afgelopen weekend stond de Masterclass Organiseren op het programma. Een vaardigheid die erg belangrijk voor onze paardensector. In Ermelo werden de Young Leaders meegenomen in alle details van het organiseren, onder leiding van specialist Mirella van Leeuwen, namens Academy Bartels. 

Geplaatst op: