Nieuws

De KWPN Kampioenschappen vinden dit jaar plaats van 3 tot en met 6 augustus op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De KWPN Kampioenschappen zijn het hoogtepunt waar fokkerij en sport bij elkaar komen.

Geplaatst op:

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?

Geplaatst op:

Het was een Nederlands kampioenschap vol verrassingen, maar uiteindelijk is het Dinja van Liere die zich Nederlands kampioen in de Roelofsen HorseTrucks Zware Tour mag noemen.

Geplaatst op:

Vanaf vandaag tot en met zondag gaan we genieten van het NK Dressuur! Volg via dit bericht alle uitslagen, berichten en de livestream.

Geplaatst op:

Dag drie van het CVI en NK op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo stond in het teken van de finale. Deelnemers lieten ieder hun vrije kür aan de jury zien.

Geplaatst op:

De inschrijving voor het NK Dressuur, dat van 5 tot 8 mei in Ermelo wordt gehouden, is gesloten. Dat betekent dat de definitieve deelnemerslijst bekend is. Eén ding is al zeker: er komen heel veel nieuwe kampioenen aan!

Geplaatst op:

Na twee jaar afwezigheid vanwege alle coronamaatregelen keert het Nederlands Kampioenschap Voltige weer terug op de wedstrijdkalender. Het NK zal plaatsvinden tijdens het CVI in Ermelo van 29 april tot en met 1 mei 2022.

Geplaatst op:

We hebben de KNHS-Indoorkampioenschappen nog maar net afgesloten en we mogen ons alweer gaan verheugen op de outdoor KNHS-kampioenschappen, de Hippiade 2022!

Geplaatst op:

Na het eerste instroommoment in Nunspeet, volgde afgelopen maandag en dinsdag het eerste selectie- en training moment in Ermelo. Selectiecommissielid Johan Hamminga heeft naar eigen zeggen twee goede dagen achter de rug: “Er is veel potentie.”

Geplaatst op:

Vrijdagmiddag 6 mei zullen niemand minder dan Rieky Young, Tristan Tucker en Yvet Blokesch voor een leerzame en geweldig leuke afsluiting van de dag zorgen!

Geplaatst op: