Nieuws

20 juli vindt de Centrale Merriekeuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek plaats op het Nationaal Hippisch Centrum!

Geplaatst op:

De deelnemers tijdens het FEI Vaulting European Championship 2019 en FEI Vaulting World Championship for Juniors 2019 zijn bekend!

Geplaatst op:

Het programma van de Nationale dag van het Gelders paard 2019 is bekend! De Nationale dag van het Gelders paard vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

De KNHS is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken! 💪 De Hippiade valt op 23, 24, 30 en 31 augustus en 14 september. 
Wil je de beste plaats om van de paardensport te genieten en ondertussen ook nog helpen?

 

Geplaatst op:

Het KFPS ALRAKO Kampioenschap!
Het Friezenspektakel in Ermelo. Noteer het in je agenda! 21 september 2019 Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

Zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus komen diverse oud-deelnemers van het WK Jonge Dressuurpaarden terug in de piste!

Geplaatst op:

De startlijst voor de Centrale Keuring en de Pavo Cup van aanstaande zaterdag staan online! Ben jij benieuwd naar welke paarden er aan de start komen, klink dan snel door en check de link!

 

Geplaatst op:

Woensdag 3 juli was in Ermelo de voorselectie voor de KNHS Talentendag. Onder toeziend oog van internationale juryleden, bondscoaches en trainers lieten de jonge ruiters en amazones zich van hun beste kant zien.

Geplaatst op:

⭐ YESS LET'S GET THIS PARTY STARTED!!!!!

⭐ TICKETS VOOR DE 1E EDITIE VAN DE TEAM BY JILL INSPIRATIEDAG ZIJN VANAF NU TE KOOP!!!

 

 

Geplaatst op:

Britt Dekker en Esra de Ruiter zullen samen met meerdere top ruiters 3 UITVERKOCHTE shows gaan geven!

Geplaatst op: