Hotels

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Fletcher Hotel – Mooi Veluwe ligt midden in het Speulder- en Sprielderbos bij Putten en in de buurt van Paleis Het Loo, Dolfinarium, Nationale Park De Hoge Veluwe en het beroemde Kröller-Müller Museum. Het is de perfecte plek om een lang weekend te wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving. KNHS-leden kunnen met 10% ledenkorting boeken bij Fletcher Hotel – Mooi Veluwe. Vermeld bij je online reservering bij de opmerkingen KNHS-leden en je KNHS relatienummer.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn aanwezig: van comfortabele hotelkamers tot een wellness center, sfeervol restaurant en het terras. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is prachtig gelegen aan het Veluwemeer, strand Nulde en nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Door de ligging aan de A28 is een verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer de ideale basis voor uitstapjes in de regio. KNHS-leden krijgen 10% korting.

WestCord Hotel de Veluwe

Dit viersterren hotel ligt prachtig in de Veluwse bossen in het dorp Garderen, centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn. KNHS-leden krijgen 5% korting op logies/ontbijt. Vermeld bij je online reservering bij de opmerkingen je KNHS-relatienummerVanuit het hotel bent u in minder dan 6 minuten bij het Nationaal Hippisch Centrum. 

 

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Hotel ‘t Speulderbos ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving. 

Groot Heideborgh

Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen bent u even weg van het alledaagse. In een omgeving waar modern en klassiek gecombineerd worden biedt Résidence Groot Heideborgh u 84 warme, comfortabele en vooral ruime suites aan. In het à la carte restaurant vindt u dagelijks wisselende drie- of vier-gangen diners gemaakt met seizoensgebonden producten. En na een lange dag in de frisse lucht kunt u heerlijk tot u zelf komen in de Clarins Beauty & Wellness salon.

Hotel de Zwarte Boer

Boutique Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” is gelegen in de prachtige bossen van Landgoed Leuvenum. Deze eeuwenoude Veluwse uitspanning, kent een rijke historie welke terug voert naar begin 1600.

Hotel Het Roode Koper

Een monumentaal hotel-landgoed met klassieke Engelse tuinen, gelegen in het Leuvenumse bos nabij Harderwijk en Ermelo. Bij dit hotel is paardenstalling mogelijk. 

Heerlickheijd van Ermelo

Dit luxueuze 4-sterren hotel & spa ligt op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo.

Veluwe Hotel Stakenberg

Het prachtige hotel bevindt zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe, op zo’n 10 minuten rijden vanaf het Nationaal Hippisch Centrum.