Zakelijk

Waar topsport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten

Een zakelijk evenement of vergadering krijgt pas power wanneer de voorspelbare omgeving wordt ingeruild voor een plek die topsport ademt. Het Nationaal Hippisch Centrum, hart van de paardensport, is zo’n locatie. Hier ontmoeten topsporters elkaar, hier vinden nationale en internationale paardensportevenementen plaats. Maar ook de Dag van het Schaap en de World Agility Open hebben in het NHC hun ideale locatie gevonden!

Het NHC is ook de plek waar zakelijke bijeenkomsten een succes worden. De locatie vormt een unieke vergader- en ontmoetingsplek. Een met karakter; stoer, sportief en zakelijk.

Het NHC in Ermelo ligt centraal, is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Omringd door de bossen en heidevelden van de Veluwe is het NHC bij uitstek geschikt als zakelijke vergader- en evenementenlocatie. Met perfecte voorzieningen en faciliteiten liggen alle opties voor grote en kleine gezelschappen open. Goed om te weten: op culinair gebied kan elke bijeenkomst iets extra’s worden gegeven. In zowel de vergaderruimtes als de sfeervolle brasserie wordt met zorg en op maat eten en drinken aangeboden.