Official Suppliers

Met het Nationaal Hippisch Centrum bouwen sport en fokkerij samen aan een gezonde toekomst voor de paardensport.de toekomst. We zijn dankbaar voor de steun van onze official suppliers. Interesse in de mogelijkheden? Bel ons via 0577-490000 of neem contact op via e-mail.

Dijkgraaf-Reinders

Sinds 2010 is Dijkgraaf-Reinders official supplier van de KNHS. Dijkgraaf-Reinders is voor de KNHS een betrouwbare en flexibele partner die alle food en bijbehorende non-food levert voor de horeca op het KNHS-centrum, zowel voor dagelijks gebruik als voor grote evenementen. Dijkgraaf-Reinders is een bezorgpartner die met de klant meedenkt, ervoor zorgt  dat elke bestelling op tijd binnen is en even belt als blijkt dat je iets vergeten bent. En die bij aflevering zonodig de bestelling meteen op de juiste plek zet. Dijkgraaf-Reinders heeft een compleet assortiment: van versproducten tot apparatuur, voor horeca, cafetaria, bedrijven en scholen. Bij Dijkgraaf-Reinders is elke bestelling in goede handen.

Harry's Horse

Harry's Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindprodukt. Ons streven is altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid, en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry's Horse dus ook.