NHC Oefen- springen & dressuur

Wanneer kom jij trainen op het Nationaal Hippisch Centrum?

Nu het zomerwedstrijd seizoen per 1 juli officieel begonnen is, staan voor velen de eerste wedstrijden alweer op de planning! Wil jij voordat je de ring of het parcours in gaat eerst nog een keer oefenen? Dat kan op maandelijks op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo!

Afgelopen maanden stond er al meerdere keren een mooi oefenparcours klaar voor de springruiters, waar zij zelfstandig of onder begeleiding gebruik van konden maken. Wegens grote belangstelling hebben we besloten om tegelijkertijd ook oefendressuur te organiseren. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van instructrice Anneke de Bruin kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

! NIEUW !

Op zondag 27 september zijn er verschillende eventinghindernissen toegevoegd aan het parcours. Dit betekent, dat je naast de springhindernissen, ook de mogelijkheid hebt om te kiezen voor de eventinghindernissen. Deze zijn ongeveer 50 centimeter hoog en daardoor uitermate geschikt voor een beginnende eventingruiters of pony’s. De eventinghindernissen zijn alternatieven, dus als jij alleen gebruik zou willen maken van de springhindernissen, kan dat natuurlijk ook!

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! We begrijpen namelijk heel goed dat je door de wedstrijdstop weer even in het ritme moet komen. Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent.

De kosten per proefje bedragen € 12,-.

Aanmelden
zondag 27 september 2020 oefenspringen / oefendressuur

zondag 1 november 2002 oefenspringen

Aanmelden kan tot voor 27 september kan tot woensdag 23 september 22.00 uur via bovenstaande linkjes. Mocht je je daarna nog willen aanmelden, stuur dan even een mailtje naar training@nhcermelo.nl.

Het programma wordt vastgesteld op basis van het aantal aanmeldingen, en vindt plaats tussen 09.00 uur en 20.00 uur.
Wil jij een dressuurproefje en een oefenparcours rijden? Dat kan natuurlijk ook! Vermeld dit (of overige bijzonderheden) even in het opmerkingenveld bij inschrijving. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!