Indoor Eventingwedstrijd KNHS-centrum

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari wordt er op het KNHS-centrum in Ermelo voor de derde maal een heuse Indoor Eventingwedstrijd georganiseerd. Traditiegetrouw wordt de vrijdagmiddag- en avond gereserveerd voor de klasse B paarden. Nieuw dit jaar is dat op vrijdag de B combinaties direct na hun rit op stijl worden beoordeeld door bondscoach Jan van Beek. Dit is niet alleen leerzaam voor de deelnemers, maar uiteraard ook voor de toeschouwers.

Op zaterdagmorgen gaat programma verder met wederom een groep B paarden (zonder live toelichting). Na de B paarden is het vervolgens de beurt aan de L en M pony's en wordt de middag afgesloten door klasse L paarden. De zaterdagavond is dit jaar toegevoegd aan het programma en staat er een serieus parcours opgesteld voor de klasse M paarden.

 

Met de samenstelling van het programma, nieuwe hindernissen en aankleding van de hal, belooft het een wedstrijd van formaat te worden welke je zeker niet wilt missen. Dus wacht niet te lang met je inschrijving, want er zijn al vele aanmeldingen binnen. Inschrijven kan via MijnKNHS > wedstrijden. Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via accommodaties@knhs.nl.

Geplaatst op: