NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Zondag 17 december 2017 was het eerste KNHS Rosline Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Een zeer geslaagde dag voor veel Bixie fans! De kinderen hebben genoten een leerzame dressuurproef en het leuke Bixie Rosline Kerstspel.

Geplaatst op:

Dit indoorseizoen organiseren we op het KNHS-centrum weer diverse inspirerende Rondjes Instructie en Educatie in verschillende thema’s. Heb je zin in een leuke, interessante avond of wil je je kennis bijspijkeren? Pak dan je agenda erbij en schrijf je in.

Geplaatst op:

Op zondag 17 december 2017 organiseren de KNHS en Rosline het eerste indoor Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Houd je van pony’s en ben je lid van de KNHS of de Rosline fanclub? Dan mag je dit nieuwe event in kerstsfeer zeker niet missen.

Geplaatst op:

De hengstenselectie en tevens inventarisatie van kwaliteitsvolle, bijna driejarige hengsten bestaat uit meerdere bezichtigingen waarvan de eerste bezichtiging plaatsvindt van 28 november t/m 16 december 2017 op het KWPN-centrum in Ermelo.

 

Geplaatst op:

Op 2 december 2017 komt Jesse Drent naar Ermelo voor een superleuke dag over vrijheidsdressuur! Er is een ochtendprogramma en een middagprogramma en jij kunt erbij zijn voor €17,50.

Geplaatst op:

Wie lid is van de KNHS mag door de samenwerking met TREC Club Nederland 3x keer per twee jaar meedoen aan TREC-wedstrijden, waarvan maximaal twee wedstrijden in één jaar. Maar als je helemaal geen ervaring hebt met TREC, dan doe je dat waarschijnlijk niet zo snel. Daarom organiseren we op zondag 3 december 2017 een Herfstinstructiedag TREC. Doe je ook mee?

Geplaatst op:

Het programma van de ABOP start zaterdag om 10 uur met de rijpony’s om aansluitende de paarden te beoordelen. De ABOP is bedoeld om inzicht te krijgen in de natuurlijke aanleg van uw paard of pony voor de sport.

Geplaatst op:

"Gezond door en over" - EHBO cursus voor paarden en Working Equitation Clinic. Het is weer tijd om het NRSV jaar af te sluiten met het gezelligste, spannendste en meest hartverwarmende evenement van het jaar.

Geplaatst op:

Dit indoorseizoen organiseren we op het KNHS-centrum weer diverse inspirerende Rondjes Instructie en Educatie in verschillende thema’s. Heb je zin in een leuke, interessante avond of wil je je kennis bijspijkeren? Pak dan je agenda erbij en schrijf je in. Iedereen is welkom tijdens de Rondjes. Tevens kunnen instructeurs en officials licentiepunten verdienen.

Geplaatst op:

Vanwege de slechte weersomstandigheden is de Pink Ride sponsorrit verplaatst van 7 oktober naar 21 oktober. Deze zal wel plaatsvinden op het KNHS-centrum te Ermelo.

Geplaatst op: