Events

Nieuws over events op het Nationaal Hippisch Centrum

Op 2 december 2017 komt Jesse Drent naar Ermelo voor een superleuke dag over vrijheidsdressuur! Er is een ochtendprogramma en een middagprogramma en jij kunt erbij zijn voor €17,50.

Geplaatst op:

Wie lid is van de KNHS mag door de samenwerking met TREC Club Nederland 3x keer per twee jaar meedoen aan TREC-wedstrijden, waarvan maximaal twee wedstrijden in één jaar. Maar als je helemaal geen ervaring hebt met TREC, dan doe je dat waarschijnlijk niet zo snel. Daarom organiseren we op zondag 3 december 2017 een Herfstinstructiedag TREC. Doe je ook mee?

Geplaatst op:

Zo vlak als een biljartlaken! Vandaag wordt de Agterberg-bodem in de Amaliahal vervangen door een reiningbodem en daar komt wel wat vakmanschap bij kijken. 

Geplaatst op:

Wil je graag een proef voorrijden en tips krijgen over wat je nog kunt verbeteren? Ben je benieuwd of je klaar bent voor een hogere klasse of wil je je paard laten wennen aan een groter terrein? Doe dan op woensdag 3 mei 2017 mee aan de oefendressuur op het KNHS-centrum in Ermelo. Ook para-ruiters zijn welkom!

Geplaatst op:

Vrijheidsdressuurdeskundige Clémence Faivre verzorgt dit jaar de hoofdact op Horse Event (8, 9 en 10 september 2017). Met haar paard Gotan vormt de charmante Française een perfecte combinatie, waarmee ze in vrijheid alle mogelijke oefeningen kan laten.

Geplaatst op:

dit is de introductietekst

Geplaatst op:

Harriëtte Stok en Monique Buijk, twee kandidaten die samen maar liefst €6.710 hebben opgehaald, overhandigden de cheque.

Geplaatst op:

In een strijd tussen de F- en de E-jaargang gingen Jur Vrieling en oud-KWPN Hengstenkeuringskampioen Freeman VDL er met de zege vandoor.

Geplaatst op:

Op zaterdag 17 december 2016 organiseren F.R.A. en Divoza Horseworld een uniek vrijheidsdressuur event in het KNHS-Centrum te Ermelo met Alizée Froment in de hoofdrol. 

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in december 2016.

Geplaatst op: