NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Op maandag 17 december vond de inhaal dag van de NRPS hengsten plaats op Nationaal Hippisch centrum.

Geplaatst op:

Volg de KWPN Hengstencompetitie vanaf 17.00 uur live op KWPN.tv! Alle wedstrijden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur en de Blom Hengstencompetitie Springen zijn live te volgen op KWPN.tv voor iedereen.

Geplaatst op:

Het afgelopen jaar is de finale van het ALRAKO KFPS kampioenschap dressuur gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Gezien de natte weersomstandigheden bleken de uitstekende zandbodems in Ermelo een goede keus om de finale te laten plaatsvinden.

Geplaatst op:

De hengstencompetities zijn unieke gelegenheden voor fokkers en andere geïnteresseerden om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. De competities hebben ten doel inzicht te geven in capaciteiten van de hengsten. 

Geplaatst op:

De hengstencompetities zijn unieke gelegenheden voor fokkers en andere geintereseerde om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. 
De competitie hebben ten doel inzicht te geven in de capaciteiten van de hengsten. 

Geplaatst op:

Stel: je komt op stal en je paard voelt zich duidelijk niet lekker, heeft een dik been of een bloedende wond. Weet jij wat je dan moet doen? Koelen, spoelen, verbinden of juist niet? En hoe moet een verband eigenlijk aangelegd worden? Met de praktijkgerichte eendaagse cursus EHBO-paard kom je goed beslagen ten ijs.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in december 2018:

Geplaatst op:

Van 18 tot en met 20 januari is weer het jaarlijkse KNHS-trainersseminar op het KNHS-centrum in Ermelo. Het trainersseminar 2019 heeft het thema “Trainen met passie en ambitie”.

Geplaatst op:

Aanstaande zondag, 25 november, organiseert de KNHS  samen met de VV een najaarstrainingsdag op het Nationaal Hippisch Centrum. Een trainingsdag voor alle voltigeurs van de KNHS Voltigevereniging.

Geplaatst op:

DE NRSV Indoor: zondag 18 november 2018. Voor hen die van hun paard houden en leuke oefeningen willen doen en plezier hebben. Het programma is samengesteld uit 3 onderdelen met als thema: “NIET SCHRIKKEN” “ER IS IETS AAN DE HAND”!

Geplaatst op: