Volgende week komt Rico Schuijers naar Ermelo

Op donderdag 22 december a.s. verzorgt sportpsycholoog Rico Schuijers een inspirerend KNHS Rondje Educatie 'Motivatie en Perfectie' op het KNHS-centrum in Ermelo.

Hoe kan ik mezelf en/of mijn leerlingen op de juiste wijze motiveren? Zijn er grenzen aan perfectie? Deze en heel veel andere vragen zullen de meeste van jullie wel herkennen. Rico Schuijers weet de antwoorden en kan je ongetwijfeld helpen bij dit onderwerp.

Tijdens het rondje educatie leer je, door middel van diverse oefeningen, wat de beste situatie is om een goede prestatie te kunnen leveren in de ring.

Rico Schuijers is afgestudeerd Sportpsycholoog, hij werkt in heel veel takken van sport zowel individueel als in teamverband. Hij begeleidt diverse sporters tot het hoogste doel; de Olympische Spelen. Hij weet dus als geen ander wat er leeft in de sportcultuur. Het belooft daarom ook een leerzame avond te worden. Kom jij ook?

Het KNHS Rondje Educatie is in de foyer en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot 22.30 uur en de entree is € 15, - per persoon. Instructeurs die de avond bijwonen kunnen een licentiepunt verdienen.

Aanmelden kan via www.knhs.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de KNHS afdeling Accommodaties  of 0577 – 40 82 80.

Geplaatst op: