Extra reininglessen tijdens Paard&Leven 2017

Wegens de grote belangstelling voor de reining lessen die al gepland waren in het ochtendprogramma van Paard&Leven, is er nu ook een middagprogramma waar je je nog voor kunt inschrijven.

De reining lessen worden gegeven door Rieky Young. De reining lessen zijn zowel geschikt voor ruiters en paarden die nog geen ervaring hebben met reining, als de al wat gevorderden. Wanneer je nog geen/weinig ervaring hebt ga je beginnen met de beginselen van de stop, het achterwaarts het draaien/spinnen etc. Heb je al meer ervaring, dan zal Rieky verder ingaan op je techniek en oefeningen. De lessen vinden plaats op een reiningbodem en als je het leuk vindt kun je deze les rijden op een geleend westernzadel.

De lessen duren 45 minuten en kosten 15,-. Er zitten maximaal 4 deelnemers in een les. Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar eventmanagement@knhs.nl en vermeld in welke groep je wilt deelnemen. .
Groep 1: 13.00 – 13.45 uur
Groep 2: 13.45 – 14.30 uur
Groep 3: 14.30 – 15.15 uur
Groep 4: 15.15 – 16.00 uur

Gratis clinic op Paard&Leven voor Ruiter- en Menbewijshouders
Heb je een KNHS Ruiter- of Menbewijs? Dan mag je gratis meedoen aan een clinic naar keuze (m.u.v. de Dressuur Simulator en Flexchair). De KNHS biedt houders van het KNHS Ruiter- en Menbewijs elk jaar gratis bijscholing aan en dit jaar doen we dat in de vorm van een clinic tijdens Paard&Leven. Om gebruik te maken van de gratis clinic moet je dit wel even aangeven bij je aanmelding.

Nog meedoen aan Paard&Leven?
Heb je je nog niet aangemeld voor Paard&Leven en lijkt het je toch leuk om mee te doen? Dat kan! Hoewel de inschrijving officieel gesloten is, kan je je nog aanmelden door een e-mail te sturen naar eventmanagement@knhs.nl. Op www.inschrijfsysteem.nl kan je zien welke plekken er nog vrij zijn. Aanmelden kan op dit moment nog voor; dressuurles, mennen dressuur, mennen vaardigheid, mennen marathon, voltige, oefendressuur, endurance conditietest, flexchair, dressuur simulator en Enjoy the ride of drive. Let op bij sommige clinics zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wees er dus gauw bij. Vol is vol. Tijdens Paard&Leven kan je je ook nog inschrijven bij het secretariaat voor clinics die nog niet vol zijn.

Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/paardenleven.

Geplaatst op: