KNHS HORKA Trainingsdagen najaar 2018

Er is weer een aantal nieuwe KNHS HORKA Trainingsdagen en Meerdaagse-trainingsdagen bijgekomen. Geniet van een paar heerlijke dagen met je paard bezig zijn, leerzame trainingen volgen en leuke activiteiten in de avonduren. Of kom een dag trainen met je paard op het mooie Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Trainingsdagen

We hebben de volgende KNHS HORKA trainingsdagen toegevoegd aan de kalender, naast de reeds bekend gemaakte trainingsdagen:

8 augustus: Schriktraining voor paarden en pony’s door Het paniekvrije paard. 
8 augustus: Eventingtraining voor paarden en pony’s 
door Chantal Mechelenbrink.
21 augustus: Springtraining voor paarden en pony’s
 door Faan Pompen.


28 augustus: Trainingsdag dressuur proefgericht rijden 
(Paarden en pony’s)

Onder begeleiding kan je een dressuurproef naar keuze rijden van 15 minuten. Je rijdt een dressuurproef en krijgt hier direct feedback op door de jury. 
De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde Grand Prix juryleden Adriaan Hamoen, Jacques v.d. Harst, Mascha Reijs en Mathie Boomaars

Het proefgericht rijden wordt gegeven op het buitenterrein van Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 
16 september: Trainingsdag dressuur (Paarden en pony’s)
Tijdens deze dag heb je twee mogelijkheden:
1.         60 minuten les voor ruiters van alle leeftijden. Je rijdt in groepjes van maximaal drie deelnemers. 
2.         30 minuten privéles met daarna onder begeleiding een dressuurproef naar keuze van 15 minuten. De kosten hiervoor zijn €10 extra.

De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde Grand Prix instructeurs o.a Kristel van Duren-Bodewes en Paulien Alberts. De lessen worden gegeven op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De dressuurles en de proefgerichte trainingen worden op het buitenterrein gegeven. 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


Meerdaagse trainingen

3 t/m 6 september 4-daagse KNHS HORKA Trainingsdagen Mennen
De Trainingsdagen Mennen worden op het prachtige terrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gehouden. Je krijgt twee keer per dag les van instructeurs Mark Weusthof, Marieke Hilhorst-Smeeing en Ewoud Boom. In de avond is er een clinic met Bram Chardon en longeren aan de dubbele longe met Henk Hammers. Op de woensdag wordt er een gezellige BBQ georganiseerd. Je kunt deelnemen met een 1-span of 2-span, ook is het mogelijk om een eigen tent/caravan mee te nemen. 4-daagse KNHS HORKA Trainingsdagen Mennen is voor menners vanaf 18 jaar.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

22 t/m 24 oktober: All Round (Paarden en pony’s)
Leerzame 3-daagse All Round KNHS HORKA Trainingsdagen, voor ruiters vanaf 10 jaar. 
Je krijgt in deze 3 dagen les in verschillende disciplines: dressuur, springen en eventing. Op woensdag mag je een les in de discipline naar keuze volgen. De trainingen worden verzorgd door o.a. Janneke Boonzaaijer en Kristel van Duren-Bodewes, de lessen worden gegeven op het prachtige terrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

29 oktober t/m 1 november: All Round (Paarden en pony’s)
Leerzame 4-daagse dressuur KNHS HORKA Trainingsdagen, voor ruiters vanaf 10 jaar. 
Je krijgt in deze 4 dagen les in verschillende disciplines: dressuur, springen en eventing. Op woensdag en donderdag mag je een les in de discipline naar keuze volgen. De trainingen worden verzorgd door Janneke Boonzaaijer en Gerald Drent, de lessen worden gegeven op het prachtige terrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

Klik hier voor een overzicht van alle KNHS HORKA Trainingsdagen, hier vind je ook meer informatie. 

Geplaatst op: