Dressuurtrio Gal, Minderhoud en Werner op het KNHS-Trainingsseminar 2019

Van 18 tot en met 20 januari is weer het jaarlijkse KNHS-trainersseminar op het KNHS-centrum in Ermelo. Het trainersseminar 2019 heeft het thema “Trainen met passie en ambitie”. Op vrijdagavond geven bondscoaches springen Rob Ehrens (senioren) en Edwin Hoogenraat (pony’s) uitleg over het springen. Top dressuur trio; Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner geven invulling aan het dressuurprogramma op de zaterdag. Op zondag staat eventing centraal met Olympisch eventing-amazones Alice Naber-Lozeman, Merel Blom en Elaine Pen. De inschrijving is nu open!

Het KNHS-trainersseminar richt zich op de instructeurs, trainers, coaches en officials. Het thema dit jaar “Trainen met passie en ambitie” komt alle dagen terug. Hierin staat het opleiden van het jonge paard en ruiter tot een ervaren combinatie centraal. Het doel van het seminar is het op één lijn krijgen van officials en instructeurs. Je krijgt deze dagen praktische adviezen van top trainers en ziet gelijk voorbeelden uit de praktijk in de rijbaan. Je krijgt antwoord op de vraag wat er wordt verstaan onder goed paardrijden en hoe leid je ruiters en paarden goed op? In de rijbaan verschijnen paarden met weinig ervaring tot de absolute toppaarden van Nederland. Ook het niveau van de ruiters zal verschillen, zo kom je combinaties ook in de praktijk tegen. We nodigen je van harte uit om één of meerdere dagen aanwezig te zijn bij het KNHS-trainersseminar. Buiten een leuke dag waar je heel veel kennis en inspiratie opdoet, behaal je tijdens deze dag ook theoriepunten. 

Programma
Vrijdag 18 januari    19:30 – 22:30 uur    Springprogramma met Edwin Hoogenraat en Rob Ehrens             

Zaterdag 19 januari 10:00 – 16:00 uur    Dressuurprogramma met Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner  
                                                                 

Zondag 20 januari  10:00 – 16:00 uur    Eventingprogramma met Alice Naber-Lozeman, Merel Blom en Elaine Pen   
                                                                 
Het programma op zaterdag en zondag is inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee gedurende de hele dag. Op vrijdagavond is er onbeperkt koffie/thee voor de bezoekers aan het seminar.

Lees hier meer over de inhoud van het programma

Inschrijven en theoriepunten
Instructeurs en officials met een licentie hebben een kortingscode en inschrijfklink per e-mail ontvangen. Deze kortingscode is geldig voor één kaart en is persoonsgebonden. Houd bij het inschrijven je relatienummer bij de hand, want deze moet je invullen om kaarten te kunnen bestellen. Zonder relatienummer kunnen wij de theoriepunten helaas niet registreren. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@knhs.nl om je kortingscode op te vragen, vermeld in deze mail ook je relatienummer.

Instructeurs en officials met een KNHS-licentie krijgen korting op de reguliere inschrijfprijs:

Vrijdagavond € 27,- Inschrijven
*Zaterdag € 67,- Inschrijven
*Zondag € 67,- Inschrijven
*Passepartout voor alle dagen      € 155,- Inschrijven


* Inclusief uitgebreide lunch en onbeperkt koffie/thee, op vrijdagavond is er ook onbeperkt koffie/thee.


Ben je geen KNHS-instructeur of official, of heb je geen KNHS-licentie? Dan ben je ook van harte welkom op het KNHS-trainersseminar ook als je geen lid bent van de KNHS.

Prijzen KNHS-trainersseminar zonder licentie:

Vrijdagavond € 37,- Inschrijven
*Zaterdag € 77,- Inschrijven
*Zondag € 77,- Inschrijven
*Passepartout voor alle dagen      € 155,- Inschrijven


* Inclusief uitgebreide lunch en onbeperkt koffie/thee, op vrijdagavond is er ook onbeperkt koffie/thee.


Theoriepunten
Voor het trainersseminar op vrijdag ontvangen instructeurs 45 theoriepunten, voor zaterdag en zondag ieder 70 theoriepunten, theoriepunten worden bijgeschreven op de basiskwalificatie.

Voor het trainersseminar op vrijdag ontvangen juryleden springen 15 theoriepunten voor zaterdag ontvangen juryleden dressuur 35 punten, theoriepunten worden bijgeschreven op de basiskwalificatie.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainersseminar. Meld je aan voor het Facebook-evenement KNHS-trainersseminar om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de invulling van het programma.

 

Bron: www.knhs.nl           

Geplaatst op: