Hippiade: Volg alle actie

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo volledig in het teken van de Hippiade. In dit eerste weekend zijn het de voltige en de spring- en dressuur pony's die in actie komen. Ook de verenigingskampioenschappen en afdelingsdressuur voor de pony's worden verreden. Je kunt alle actie op verschillende manieren volgen.

Op www.hippiade.nl vind je info over het programma, startlijsten en het laatste nieuws. 

Hier vind je alle startlijsten en uitslagen. 

Op www.clipmyhorse.tv kun je de kampioenschappen voltige en ring 3 dressuur en ring 1A springen via desktop gratis en live volgen.

Op KNHS Facebook en KNHS Instagram #Hippiade 2019 zijn gedurende dag steeds nieuwe foto's van alle ponytoppers te vinden. 

WIE IS JOUW #HIPPIADEHELD?

Naast de Hippiade kampioenen zijn we ook dit jaar benieuwd naar de leukste en fanatiekste supporters van onze hippiadehelden. Is dat jouw moeder die altijd je proeven voorleest, je oma die trouw naar al je wedstrijden komt kijken of je paard die altijd zijn best voor je doet? Maak een grappige, vrolijke of juist serieuze foto van jouw Hippiadeheld en deel deze op social media met #HippiadeHeld. Geef jouw trouwe fans het podium wat ze verdienen als dank voor hun inzet en support!

Globale programma Hippiade Voltige

Vrijdag 23 augustus: PdD alle klassen en B teams
Zaterdag 24 augustus: overige team klassen en de solisten

Hippiade Pony’s 24 augustus: dressuur (alle klassen), afdelingsdressuur, verenigingskampioenschap en springen (L t/m ZZ)

 

Geplaatst op: