Nog geen kaarten voor het KNHS Trainersseminair Eventing?! Bestel snel!

Chris Bartle, ’s werelds succesvolste eventingtrainer, reist op zondag 19 januari af naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een ontzettend leerzaam programma neer te zetten voor de bezoekers van het KNHS Trainersseminar Eventing. Na zijn eigen succes in de dressuur én eventing, is Chris Bartle van 2000 tot 2016 coach van het Duitse Olympische eventing team geweest. Onder de hoede van o.a. Chris heeft het Duitse team meerdere gouden en zilveren medailles behaald op de Olympische Spelen in Beijing (2008), Londen (2012) en Rio de Janeiro (2016). Sinds 2017 is hij coach van het Britse eventing team dat in 2018 meerdere gouden medailles binnen heeft gesleept voor individuele en team prestaties tijdens de World Equestrian Games.

Wil jij ook deze unieke eventingdag bijwonen? Voor maar € 50,00*, of voor € 70,00* wanneer je geen lid bent van de KNHS, heb je een kaartje op zak. Dit is inclusief een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee gedurende de dag. Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainersseminar

Geïnteresseerd? Koop hier je kaart(en): https://ticketpoint.nl/evenement/knhs-trainersseminar-2020/. Houd je KNHS-relatienummer bij de hand om gebruik te maken van de KNHS-ledenkorting.

Geplaatst op: