Hippische Leergang: Kijken Door De Ogen Van Het Dressuurpaard Met Annemarie Van Der Toorn

Ziet jouw paard overal bakkabouters? Vindt hij het spannend om langs het juryhokje te gaan? Kun je hem alleen maar rijden als het bewolkt is omdat parasols of paraplu’s echt veel te eng zijn? Heeft jouw paard moeite om zijn concentratie vast te houden tijdens de proef omdat hij zo snel is afgeleid van alles om hem heen? En wat dacht je dan van al die vlaggen…. Herkenbaar? Volg de Hippische Leergang ‘Kijken door de ogen van het dressuurpaard’ met Annemarie van derToor op woensdag 29 mei op het KNHS-centrum in Ermelo om je paard te leren deze angsten te overwinnen!

Annemarie van der Toorn gelooft dat je het welzijn van de paarden en de mensen die met ze omgaan kunt verbeteren door middel van educatie en inspiratie en dat je het meeste leert als je bestaande systemen en inzichten durft los te laten en echt gaat onderzoeken. Er is nog zoveel te leren!

Tijdens deze avond met Annemarie van der Toorn krijg je handvatten hoe je jouw paard het beste kunt voorbereiden. Hoe leer je hem zijn spanning los te laten? Welke oefeningen kun je allemaal doen om je paard meer zelfvertrouwen te geven, zeker op vreemd terrein? Tijdens deze avond komen veel aspecten aan bod, alsmede de praktische training van een gevoelig en sensitief dressuurpaard. Hoe kun je hem leren om te gaan met alle spanningen zonder dat je hem ongevoelig maakt? Naast een stuk uitleg zal er ook gewerkt worden met een sensitief dressuurpaard. Natuurlijk zal er voldoende tijd zijn voor het stellen van persoonlijke vragen.

Datum: 29 mei 2019
Locatie: KNHS-Centrum in Ermelo - Amaliahal
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Kosten: €30,-
Licentiepunten: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie Instructie (alle HI licentiehouders)

Inschrijven via Mijn KNHS


Deze Hippische Leergang is speciaal voor KNHS-leden. Ben je nog geen lid? Klik dan hier om je aan te melden als lid en profiteer direct van heel veel ledenvoordeel

Hippische Leergangen
Er staan de komende periode nog meer interessante Hippische Leergangen gepland waarin je meer kunt leren over paarden. Voor sommige leergangen kun je licentiepunten verdienen. Een overzicht van de geplande Hippische leergangen kun je vinden op www.knhs.nl/hippischeleergang en in deze agenda op de website. Je kunt je inschrijven via de Evenementenkalender op Mijn KNHS. Er komen binnenkort nog meer leergangen bij. Houd hiervoor de KNHS-website en Facebookpagina in de gaten. 

Geplaatst op: