29 Oktober: KNHS College Tour Mennen met Ad Aarts

Tijdens deze avond komen verschillende mencombinaties in de ring op verschillend niveau. Ad Aarts laat je zien wat er allemaal komt kijken bij de opleiding en de training van het menpaard vanaf de basis tot het mennen met een meerspan.
Houd je van mennen en wil je graag meer leren hierover door niemand minder dan de bondscoach? Schrijf je dan gauw in voor deze unieke KNHS College Tour!

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs voor leden: €30,-
Prijs voor niet-leden: €40,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie 

Inschrijven via Mijn KNHS


Meer over de KNHS College Tour

Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de 'KNHS College Tour' (Voorheen Hippische Leergang).  Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige colleges kan je als instructeur zelfs licentiepunten verdienen. Inschrijven voor een KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol.

De volgende KNHS College Tours staan gepland:

11 september: KNHS College Tour Hoefbevangenenheid met Esmee Smiet
3 oktober: KNHS College Tour Ruitervoorkeuren met Suzanne Heemskerk
8 oktober: KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera
29 oktober: KNHS College Tour Mennen met Ad Aarts

Meld je aan voor het Facebook Event van de KNHS College Tours om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws hierover.

Kijk meer informatie en een overzicht van alle KNHS College Tours op www.knhs.nl/knhscollegetour.

Geplaatst op: