Go Social Kerstshow

HO HO HO het is tijd voor de eerste editie van de Go Social Kerstshow! Op zaterdag 16 december komt er een nieuw evenement op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Namelijk een 2,5 uur durende kerstshow voor jong en oud! 

Waan je tot een droomwereld in Ermelo tijdens het aansprekende kerstverhaal waarin alle disciplines voorbij komen. Een aantal droompaarden verschijnen op het toneel, prachtige raspaarden met lange manen passeren de revue, er zijn trickriders, koetsen en bekende ruiters van social media! Welke ruiters kun je verwachten?

Working Equitation met Carmen Coronel en Romy Huisman (Snuitable)
Carmen Coronel is zeventien jaar oud en is met haar paard Guito do Penedo actief in de wedstrijdsport bij zowel dressuur als Working Equitation. In de dressuursport start Carmen in het ZZ-Licht, met Working Equitation is ze dit jaar Nederlands Kampioen geworden in de klasse Junioren en heeft ze Nederland verdedigd tijdens de Wereld Kampioenschappen waarbij ze individueel een derde podiumplaats wist te bemachtigen. 

Romy Huisman is sinds 2015 actief in de wereld van Working Equitation en komst samen met haar 10-jarige Lusitano ruin Illustro naar Ermelo. Zij draaien nu samen mee op het gevorderde WE3 niveau, maar Romy heeft haar zinnen gezet op het hoogste niveau. Komend jaar willen zij debuteren in de klasse WE4, dat is het hoogste niveau binnen Working Equitation, ook wel de masterklasse genoemdn. 

Springen met Bianca Schoenmakers en Wesley Mulders
Bianca Schoenmakers is een voormalig internationaal springruiter, paardentrainer en instructeur die plezier voor paard en ruiter hoog in het vaandel heeft staan. Ze geeft regelmatig clinics en shows tijdens evenementen waar ze met neckrope een springdemonstratie geeft

Wesley zette aanvankelijk zijn eerste stappen als dressuurruiter en werkte een tijd op een bekende dressuurstal in Apeldoorn, maar besloot na verloop van tijd toch de overstap te maken naar de springsport. Op 18 jarige leeftijd begon hij op een springstal met het dressuurmatig trainen van de springpaarden. In ruil daarvoor kreeg hij begeleiding in het springen en ontwikkelde hij zich in één jaar van het BB naar het ZZ springen. Na deze fantastische tijd maakte hij de stap om zelfstandig als springruiter verder te gaan. Wesley wil zich nu en in de toekomst inzetten voor het behoud van de springsport op een manier die het welzijn van de paarden verder vergroot.

Dressuur met Maxime van der Vlist
Maxime van der Vlist heeft haar huidige successen behaald met Grand Prix paard Bailey. Hier heeft ze onder meer 3x een zilveren Europees Kampioenschaps medaille behaald, Nederlands Kampioen, een gouden medaille tijdens CHIO Aachen en heeft ze maar liefst een half jaar op nummer 1 gestaan op de wereld ranglijst U25! Als opvolger van Bailey heeft ze Living Legend die nu 7 jaar oud is. Daar heeft ze onder andere de Delftse Dressuur Cup mee gewonnen en brengt ze uit op Prix St George niveau. 

Eventing met Jordy Wilken
Jordy Wilken is al sinds jaar en dag een bekend gezicht in de eventingwereld. Hij werd in 2015 Nederlands kampioen Young Riders en maakte in 2016 en 2017 deel uit van het KNHS Talententeam. In 2017 was hij eveneens lid van het Bavaria 0.0 eventingteam. Hij is diverse malen geselecteerd voor het Nederlands team tijdens Nations Cup wedstrijden en zal ook dit jaar tijdens diverse 4*-eventingwedstrijden aan de start verschijnen. Naast het trainen van zijn eigen wedstrijdpaarden leidt Jordy enkele paarden op voor de verkoop. 


Het thema is Kerst, Kerst, Kerst! Trek dus ook je tofste kerstoutfit aan. Bij binnenkomst krijg je ook een lot waarmee je kans maakt op geweldige prijzen van de loterij. Ben jij erbij?

Bestel je tickets hier

 

Bron: KNHS

Geplaatst op: