Data KNHS Zomerinstructieweken 2017 bekend

De data van de KNHS Zomerinstructieweken 2017 zijn bekend! Lees snel meer. Inschrijven kan vanaf donderdag 26 januari om 19:00 uur.

In 2017 zijn er 13 instructieweken gepland. De meeste weken zijn van maandag t/m vrijdag, maar er zijn ook enkele weekenden van 3 dagen. Ideaal voor wie doordeweeks niet kan en/of moeilijk 5 dagen van huis kan. Alle informatie over de data, de tarieven en het inschrijven staat op www.knhs.nl/zomerinstructieweken.

Wanneer kun je je inschrijven?
De inschrijving voor alle Zomerinstructieweken opent op donderdag 26 januari 2017 om 19:00 uur via www.inschrijfsysteem.nl/.
Lees hier meer over inschrijven.

Wie kan zich inschrijven voor de Zomerinstructieweken?
Iedereen die lid is van de KNHS kan meedoen aan de Zomerinstructieweken. Let wel op, want voor sommige heb je een specifieke wedstrijdklassering nodig. Weet je niet zeker of je die klassering hebt? Zoek het online op via MijnKNHS.nl.

Overnachten tijdens de Zomerinstructieweken
Overnachting en stalling van je paard is bij de prijs inbegrepen. Je overnacht dan op de slaapzaal in gastenverblijf De Stee op het KNHS-centrum. Wil je liever meer luxe, dan bestaat de mogelijkheid om een pluspakket te boeken. Een pluspakket houdt in dat je bij een hotel in de directe omgeving van het centrum overnacht. Meer informatie over de pluspakketten en de kosten daarvan worden zo snel mogelijk gepubliceerd op knhs.nl/zomerinstructieweken.

Planning, schoolvakanties en groepsgrootte
Aankomend jaar zijn er weer prachtige evenementen in Ermelo, waaronder het NK Dressuur (14 t/m 16 juli), het WK voor jonge dressuurpaarden (3 t/m 6 augustus) en de KWPN Kampioenschappen (12 t/m 19 augustus). Deze evenementen vallen in de periode dat er normaal gesproken Zomerinstructieweken zouden zijn. Daardoor zijn er vergeleken met 2016 minder instructieweken. Bij het indelen van de nog beschikbare weken hebben we zo goed mogelijk rekening gehouden met de schoolvakanties in Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen zijn de groepen bovendien minder groot dan in 2016: per week zijn er tussen de 54 en 68 stallen voor deelnemers beschikbaar.

Heb je nog vragen over je deelname aan de KNHS Zomerinstructieweken? Neem dan contact op via accommodaties@knhs.nl

Geplaatst op: