‘Horse, Health and Innovation Day’ tijdens NK Dressuur Gelderland 2017

Over een kleine twee weken vindt het NK Dressuur Gelderland plaats op het KNHS-centrum in Ermelo (13 t/m 16 juli 2017). Nieuw dit jaar is dat op vrijdag 14 juli een ‘Horse, Health and Innovation Day’ plaatsvindt, die gratis toegankelijk is voor de bezoekers van het NK.

“Samen met de KNHS hebben we een educatief en interessant programma opgezet, waarbij er vanuit diverse hoeken presentaties en clinics gegeven worden over het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van onze paarden. Het zijn interessante en leerzame clinics die voor een groot publiek makkelijk te volgen zijn. Voor de bezoekers aan het NK Dressuur Gelderland zijn deze clinics gratis te bezoeken. Iedereen is van harte welkom op deze dag waarbij sport en wetenschap zijn samengebracht”, aldus Semira Noman van het NK Dressuur Gelderland.

Onderstaande bedrijven verzorgen deze dag een lezing/clinic:

  • Horsefood The Best Paardenvoeders
  • Equistic Saddleclip
  • Laser Therapie Ninge Huijser
  • Gepaard met een Lach, Roos Dyson
  • Biomechanica van het dressuurpaard door Morgan Lashley
  • JWB Horse Performance

Bekijk het complete programma.


Toegangskaarten voor de vrijdag (14 juli) van het NK Dressuur Gelderland kosten €8,- en geven toegang tot de tribunes van het NK én de tribune in de Amaliahal waar de ‘Horse, Health and Innovation Day’ zal plaatsvinden.

KNHS Ledenactie
Als KNHS-lid kun je gratis parkeren en krijg je korting op kaarten. Op de ledenvoordeelpagina in MijnKNHS lees je hoe je tickets kunt bestellen.

Geplaatst op: