KNHS instructieweken groot succes!

De KNHS instructieweken zijn vanaf mei weer begonnen. In deze week kun je les volgen in alle disciplines op elk niveau. Je verblijft samen met jouw paard of pony op het prachtige KNHS centrum. Hier ontmoet je uiteraard veel mensen die net als jij meer willen leren, zo kun je ook van elkaar een hoop leren!

Of je nou wilt werken aan je dressuurvaardigheden, 10 centimeter hoger wilt kunnen springen of een probleem hebt met het samen rijden met anderen, tijdens de Zomerinstructieweken van de KNHS kun je overal aan werken. Je kiest van tevoren een discipline, bijvoorbeeld een Trainingsdriedaagse, waarbij je elke dag 2 lessen krijg, bijvoorbeeld 's ochtends dressuur en in de middag een crossles. Tussendoor ga je natuurlijk allemaal leuke activiteiten doen met jouw begeleiders en andere deelnemers.

Tijdens de trainingsweek verblijven jij en jouw paard of pony op het prachtige KNHS centrum in Ermelo. Hier ben je van alle gemakken voorzien, een ruime keuze van dressuurbakken, springpistes en een enorm eventingterrein.

De huidige deelnemers hebben het helemaal naar hun zin hier en hebben in een korte tijd al heel veel geleerd. Zo is duidelijk te zien dat de samenwerking tussen paard en ruiter aanzienlijk verbeterd is. Waar de een blij is dat haar paard eindelijk in een ontspannen houding loopt, is de ander er na jaren training eindelijk achter hoe ze haar paard het beste kan laten wijken. De deelnemers gaan niet alleen naar huis met een hoop nieuwe kennis, maar ook veel leuke nieuwe vrienden.

Lijkt het je leuk om ook een instructieweek mee te maken? De inschrijvingen voor 2018 openen in februari, dus schrijf het vast in je agenda zodat je verzekerd bent van een plaatsje!

 

 

Geplaatst op: