Stagiair(e) gezocht!

Het NHC is het hart van de paardensport en fokkerij in Nederland. Op deze mooie locatie worden jaarlijks grote (paardensport) evenementen georganiseerd, ondanks de huidige situatie omtrent Corona is er genoeg te doen op het Centrum.
Als stagiair(e) op het NHC weet je één ding zeker: je loop stage op een fantastische locatie. Je neemt reserveringen aan en handelt deze af, verzorgt de social media kanalen en voert samen met een collega gesprekken met gasten en klanten, zowel online al live op het NHC. Daarnaast help je met een aantal administratieve taken zoals de weekplanning. Voel je je thuis in een gastvrije omgeving en hou je van organiseren en afwisseling? Dan ben je helemaal op je plek bij het Nationaal Hippisch Centrum.

Daarom zoekt het NHC team per direct of met ingang van februari een stagiair(e) die ons leuke en gezellige team bij interessante en diverse werkzaamheden kan versterken.
Omdat de werkzaamheden zeer breed zijn, kun je zelf ook aangeven wat je leuk lijkt en waar je jezelf zou willen verbeteren!
Ben jij een echte duizendpoot, geïnteresseerd in het organiseren van evenementen, planning en marketing? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur een e-mail naar info@nhcermelo.nl met je CV en motivatie, en misschien kom jij ons wel versterken in februari!


Geplaatst op: