Outdoor oefenspringen en oefendressuur op het NHC in Ermelo!

We mogen weer! En wij zijn er klaar voor! Jij ook? We nodigen je van harte uit op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om deel te nemen aan de oefendressuur of het oefenspringen. Een ideaal moment om na de wedstrijdstop te zien waar je staat in de opleiding of training van jouw paard of pony.

 

Afgelopen jaar ontvingen we ruim 300 combinaties tijdens de oefendagen. Reden én animo genoeg om nogmaals een oefendagen te organiseren! Zaterdag 10 juli en zondag 1 augustus staan volledig in het teken van ervaring opdoen, verbeteren én met een goed gevoel terugkijken op een leerzame middag.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

Aanmelden
Online aanmelden is mogelijk via de website van het NHC. Klik onderaan de ticketpagina op de link naar de aanmeldpagina van de desbetreffende oefendag.

Geplaatst op: