*Uitverkocht* VIP gasten bij PaardenPodium Yvet Blokesch

VIP gasten bij Yvet Blokesch

Op donderdagavond 1 juli komt Yvet Blokesch naar het Nationaal Hippisch Centrum om een online clinic te verzorgen met als thema ‘Samenwerken en Vertrouwen’. Vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen is het mogelijk om 50 VIP gasten de avond live mee te laten beleven. Jij kunt live zien hoe Yvet de paarden traint op basis van respect, vertrouwen, in samenwerking en met rust. Haar doel is om paarden met zo min mogelijk spanning te laten leren. Op deze wijze is geen doel onhaalbaar.

Wil jij er live bij zijn op 1 juli a.s. Meld je dan snel aan en koop je ticket! Wij hebben een beperkt aantal VIP tickets en OP = OP.

Informatie

Datum: Donderdagavond 1 juli 2021

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo. Let op! De avond volgen doe je thuis via livestream en een beperkt aantal gasten mogen live aanwezig zijn.

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Online ticket: € 20,-

VIP gast ticket: € 25,- incl. koffie/thee

 

Inschrijven

Klik HIER om jouw VIP-ticket te bemachtigen. 

 

1 juli 2021

Yvet laat op 1 juli zien wat de belangrijkste elementen van haar training zijn. Welke stappen vindt zij belangrijk in een goede training. Waar moet je op letten, welke signalen geeft een paard, hoe leer je een paard om te leren en hoe leg je een goede basis. Ze neemt de bezoekers mee in deze stappen. Welke stappen zet je zodat een paard vanaf het begin de juiste mindset krijgt. Paarden moeten ook onder moeilijke omstandigheden op ons kunnen blijven focussen en ontspannen. Hoe begin je de training zodat je uiteindelijk geen teugels nodig hebt om fijn te kunnen rijden. Yvet zal aan de slag gaan met twee combinaties en sluit af met één van haar eigen paarden.

Yvet Blokesch

Yvet heeft haar dagen van kleins af aan tussen de paarden doorgebracht. Vanuit haar passie is zij zich gaan ontwikkelen in het bestuderen van het natuurlijke gedrag van paarden door middel van clinics, lessen van trainers uit het buitenland, onderzoek en een baan als trainer op het rehabilitatiecentrum voor zwaar verwaarloosde paarden in Engeland. Ieder moment van de dag besteed ze aan de paarden. Ze analyseren de trainingen, filmen om zelf te leren en om anderen vernieuwende inzichten te geven. Door elk paard leert Yvet nieuwe dingen. De paarden zijn haar beste leerschool. 

Livestream terugkijken

Ben je verhinderd op 1 juli? Geen probleem, de livestream is beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante clinic gewoon thuis vanaf je eigen bank en eigen beeldscherm.

Geplaatst op: