Nieuws

Harriëtte Stok en Monique Buijk, twee kandidaten die samen maar liefst €6.710 hebben opgehaald, overhandigden de cheque.

Geplaatst op:

Wie anders dan Glock’s Toto Jr. kon naar voren treden als winnaar van de Isah Hengstencompetitie klasse M.

Geplaatst op:

In een strijd tussen de F- en de E-jaargang gingen Jur Vrieling en oud-KWPN Hengstenkeuringskampioen Freeman VDL er met de zege vandoor.

Geplaatst op:

Op zaterdag 17 december 2016 organiseren F.R.A. en Divoza Horseworld een uniek vrijheidsdressuur event in het KNHS-Centrum te Ermelo met Alizée Froment in de hoofdrol. 

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in december 2016.

Geplaatst op:

Op zondag 29 januari 2017 geeft Jeroen Kroesbergen een indoor eventingles in de Amalia-hal op het KNHS-centrum in Ermelo. Ben jij lid van de KNHS en lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan in. Meedoen kost slechts € 15.

Geplaatst op:

Op donderdag 24 november a.s. is er een KNHS Rondje Instructie “Exterieur en trainen van paarden” met Marian Dorresteijn.

Geplaatst op:

Op zaterdag 12 november organiseert het NRPS een ABOP op het KNHS-centrum te Ermelo. Het doel van het algemeen bruikbaarheidsonderzoek is het testen van de natuurlijke aanleg van NRPS paarden en pony’s. 

Geplaatst op:

De 34ste editie van Paard&Koets werd zojuist afgesloten met een spectaculaire vierspanbattle die gewonnen werd door Bram Chardon. 

Geplaatst op:

De Blom Hengstencompetitie Springen en de Isah Hengstencompetitie Dressuur zijn de unieke gelegenheden om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. De Hengstencompetities hebben ten doel fokkers en belanghebbenden een inzicht te geven in de prestatiecapaciteiten van de hengsten. Dit seizoen kennen de hengstencompetities drie wedstrijden en een finale tijdens de KWPN Hengstenkeuring in ‘s-Hertogenbosch.

Geplaatst op: