Gert van den Hof op vrijdagavond 21 april in actie tijdens KNHS rondje instructie

Op vrijdagavond 21 april a.s. organiseert de KNHS op haar centrum in Ermelo een rondje instructie met Gert van den Hof. Tijdens het rondje instructie Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden gaat Gert Van den Hof aan het werk met onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen.

Voor het zadelmak maken verschijnen vier jonge paarden in de baan in de leeftijd van 3 en 4 jaar. Heb je een paard die nog niet zadelmak is of een paard met gedragsproblemen meld je dan snel bij de KNHS. Wij zijn voor het rondje instructie op zoek naar geheel groene paarden en een probleempaard. Vermeld bij de aanmelding duidelijk de naam van het paard, stokmaat, afstamming, leeftijd, geslacht, het eventuele probleem en je naam, adresgegevens en telefoonnummer. Je kunt je paard vóór 3 april aanmelden per e-mail accommodaties@knhs.nl.

Gert van den Hof is een begrip in de paardenwereld. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij zijn eigen methode om paarden zadelmak te maken. Met deze methode is Van den Hof in staat om volledig onervaren paarden binnen 15 minuten te berijden.

Door de jaren heeft hij met deze methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Van den Hof inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden. Hierdoor is hij in staat snel de juiste verhouding tussen mens en dier te bewerkstelligen.

Het KNHS rondje instructie is van 19:30 uur tot 22:30 uur in de verwarmde Amaliahal op het KNHS-centrum. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom, de entree is slechts € 15, - per persoon (parkeren is gratis). Bestel je toegangsbewijs voor 20 april a.s. via de Opleidingen & Evenementenkalender in MijnKNHS.nl. Op deze avond zijn er geen licentiepunten te verdienen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nl of 0577 – 40 82 80.

 

Geplaatst op: