NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Het was lang onzeker of de jaarlijkse KNHS Indoorkampioenschappen dit jaar wél door konden gaan, maar aanstaande vrijdag 4 maart is het dan toch zover! De KNHS Indoorkampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum gaan dan officieel van start. 

Geplaatst op:

Begin 2020 zijn er door de internationale paardensportbond FEI nieuwe regels ingesteld omtrent het meten van pony’s. In de praktijk betekent dit dat er geen pony meer internationaal uit mag komen voordat deze op de juiste manier gemeten is.

Geplaatst op:

Op 15 februari 2022 is versoepeling van een aantal corona maatregelen aangekondigd, waarvan een deel ingaat per 18 februari 2022. Dit betekent voor onze centrale hengstenkeuring op 19 februari a.s. op het Nationaal Hippisch Centrum Ermelo dat bezoekers daarbij welkom zijn.

Geplaatst op:

Met twee indoor- en twee outdoorwedstrijden in Midden-Nederland geeft de Anemone Super Spring Series een nieuwe impuls aan de nationale springsport. De 1.45m Grote Prijzen zijn rijkelijk gedoteerd en vormen voor veel springruiters een mooi alternatief op de internationale springkalender.

Geplaatst op:

Nieuw! Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat.

Geplaatst op:

Op donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari 2022 zal in het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de NRPS hengstenkeuring plaatsvinden.

Geplaatst op:

Van 8 t/m 11 september 2022 wordt in Ermelo de ‘FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses’ verreden. De beste de vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden strijden hier om de wereldtitels.

Geplaatst op:

Vier dagen online KWPN Hengstenkeuring zitten erop. Zaterdag vormde Ermelo nog eenmaal het decor van de prachtige slotdag met onder andere de tweede bezichtiging en primering van zowel de dressuur- als tuigpaarden en de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur.

Geplaatst op:

Het was ruim dertien uur lang genieten gisteren. Met de springhengsten in de tweede bezichtiging, diverse sportrubrieken, interviews en huldigingen was het een dag vol hoogtepunten in Ermelo.

Geplaatst op:

De NWPCS Centrale Hengstenkeuring 11 en 12 februari 2022 helaas zonder publiek, maar wel online te volgen via ClipMyHorse.tv!

Geplaatst op: