NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Zondag 27 maart was het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo het toneel voor de spannende finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie. Het was een prachtige dag met veel ouderwetse gezelligheid en mooie springsport.

Geplaatst op:

Komend weekend (25 tot en met 27 maart) wordt er volop gesprongen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Vrijdag en zaterdag wordt het KNHS Indoorkampioenschap springen voor paarden verreden. Zondag staan de finales van de KNHS-FNRS Springcompetitie op het programma.

Geplaatst op:

Het kan weer en het mag weer, dus we gaan het zeker doen! Dit jaar komt er weer een Bixie&Friends dag in Ermelo!

Geplaatst op:

We zijn nog volop bezig met de indoorkampioenschappen, maar ook de outdoorkampioenschappen komen er weer aan. Jaarlijks worden de voorwaarden voor deelname aan de Regio- en/ of KNHS- kampioenschappen vastgesteld.

Geplaatst op:

De KNHS Indoorkampioenschappen op het Nationaal Hippisch Centrum zijn vrijdag 4 maart officieel van start gegaan. Aanstaande vrijdag begint het tweede weekend van de kampioenschappen die volledig in het teken staat van het springen voor pony's.

Geplaatst op:

Een afwisselende show waar recent aangewezen hengsten gepresenteerd worden om voor goedkeuring in aanmerking te komen. Dankzij de medewerking van vele hengstenhouders presenteren wij tijdens deze hengstenshow verschillende jonge talentvolle en bewezen NRPS hengsten.

Geplaatst op:

Dit weekend was er weer oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum. We hebben goede reacties ontvangen van de deelnemers. Kon je er dit weekend niet bij zijn? Geef je dan op voor het oefenspringen op 16 april. Naast het oefenspringen zal er die dag ook oefendressuur en buitenritten georganiseerd worden.

Geplaatst op: