NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Van 8 t/m 11 september komen ’s-werelds beste jonge dressuurpaarden naar Ermelo om te strijden om het wereldkampioenschap. In de leeftijdsklassen 5-, 6- en 7-jarigen zijn er prijzen te verdelen.

Geplaatst op:

Zaterdag 8 oktober staat het volgende oefenevent gepland. De dressuur wordt verreden in de Amalia- en Beatrixhal, het losrijden vindt buiten plaats. Het oefenspringen (en het losrijden) wordt outdoor verreden. Maandag 10 oktober kunnen bedrijven of beroepsmatige ruiters gebruik maken van het outdoor parcours.

Geplaatst op:

De eerste dag van de KNHS Witte van Moort Hippiade 2022 zit er op! Het was de beurt aan de dressuurcombinaties in de klasse B pony’s cat A/B, C en D/E en klassen B, L1 en L2 paarden om het spits af te bijten op het prachtig aangeklede Nationaal Hippisch Centrum voor hun kampioenschapsstrijd. 

Geplaatst op:

De selectiecommissie voor het WK Jonge Dressuurpaarden heeft haar selectie afgerond en de Nederlandse afvaardiging bekend gemaakt. In de vijf-, zes- en zevenjarige rubriek mogen ieder zes talentvolle paarden zich meten met het mondiale neusje van de zalm

Geplaatst op:

Over een kleine veertien dagen biedt het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo plaats aan de deelnemers van de KNHS Witte van Moort Hippiade 2022. Deze KNHS-kampioenschappen voor de breedtesport vinden over een periode van negen dagen plaats. 

Geplaatst op: