NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Voor pony’s die internationaal worden uitgebracht gelden er regels voor het meten. Deze regels zijn ingesteld door de internationale paardensportbond FEI. In de praktijk betekent dit dat een pony pas internationaal mag starten, als deze op de juiste manier is gemeten.

Geplaatst op:

Leerzame demonstraties en clinics voor een breed publiek. Dat is de insteek van de KNHS College Tours. Ook in 2024 worden deze door het jaar heen op het Nationaal Hippisch Centrum georganiseerd, met telkens weer een ander programma. Op het moment van schrijven zijn de eerste vier College Tours bekend. Marion Schreuders en de amazones van RS2 Dressage openen in januari het bal.

Geplaatst op:

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een top trainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 25 februari! Op deze dag zullen Bianca Schoenmakers, Femke Beljon en Tommie Visser clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. 

Geplaatst op:

Op vrijdagavond 19 januari a.s. komt het team van RS2 naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een kijkje in hun keuken te geven over het succesvol opleiden van paarden.

Geplaatst op: