NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Niet minder dan 14 jonge hengsten maakten op zaterdag 22 april hun opwachting op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo: zes 3-jarigen en acht 4-jarigen, vier daarvan waren in 2016 als driejarige reeds gekeurd. 

Geplaatst op:

WK Jonge Dressuurpaarden ook in 2019 op Nederlandse bodem Zojuist heeft de FEI bekend gemaakt dat de Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses ook in 2019 georganiseerd mag worden in Ermelo. 

Geplaatst op:

Ben jij naar EquiDay geweest en wil je nog even nagenieten? Of ben je gewoon enorm benieuwd naar hoe een EquiDay er nou uitziet? Hieronder een onwijs gave aftermovie gemaakt door Emma Hoogenraad.

Geplaatst op:

Op vrijdagavond 21 april a.s. verzorgt Gert van den Hof in Ermelo een KNHS Rondje Instructie ‘Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden. Van den Hof gaat aan het werk met deze onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen. Bestel snel je kaarten voor deze avond!

Geplaatst op:

Op woensdag 26 april staat op het KNHS-centrum in Ermelo voor de 9e keer in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt dan mag je deze enorm leuke dag in de meivakantie niet missen. Ook als je zelf geen pony hebt is er voor jou van alles te doen en te zien!

Geplaatst op:

Op woensdag 10 mei tussen 8:30 uur en 17:00 uur staat er weer een oefenparcours voor paarden op het KNHS-centrum in Ermelo. Het parcours staat op het hoofdterrein (buiten dus), op een goede Agterberg-zandbodem en is voor de klassen BB t/m ZZ. Het oefenparcours is perfect om je paard (en misschien jezelf) weer even te laten wennen aan het springen op een buitenterrein.

Geplaatst op:

Op vrijdagavond 14 april a.s. organiseert het KWPN regio Gelders paard de jaarlijkse hengstendemonstratie op het KWPN-centrum in Ermelo, de aanvang is 19.30 uur. Diverse goedgekeurde Gelderse hengsten zullen in de baan verschijnen.

Geplaatst op:

Op vrijdagavond 21 april a.s. verzorgt Gert van den Hof in Ermelo een KNHS Rondje Instructie ‘Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden. Van den Hof gaat aan het werk met deze onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen.

Geplaatst op:

Op het KNHS-centrum in Ermelo ligt een mooi eventingterrein met allerlei natuurlijke hindernissen. Op zondag 23 april 2017 verzorgt Jeroen Kroesbergen er trainingen voor zowel pony's als paarden. Geef je snel op!

Geplaatst op:

Het KNHS-centrum in Ermelo staat van 13 tot en met 16 juli in het teken van het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Vorig jaar vond de eerste editie van de Triple V Team Challenge Dressuur plaats die zeer goed werd ontvangen; een geheel nieuw concept waar dressuurruiters in teams van drie combinaties in de klasse Z1, Z2 en ZZ-Licht tegen elkaar strijden. Door het grote succes volgt er dit jaar een tweede editie en jij kunt je daar nu voor opgeven!

Geplaatst op: