NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Wie heeft al kaartjes voor de fandag van PaardenPraat TV op 4 november in Ermelo? Bekijk het filmpje van Britt en Esra voor alle informatie en kom ook!

Geplaatst op:

Op het eventingterrein verzorgt Jeroen Kroesbergen op zaterdag 21 oktober 2017 trainingen voor KNHS-leden, die geschikt zijn voor pony's en paarden.

Geplaatst op:

ERMELO - Veertien rijpaarden en twee ponyhengsten werden maandag 25 september onder het zadel gepresenteerd aan de verrichtingscommissie van het NRPS. Enkele hengsten van de nieuwe jaargang waren afgemeld, daarentegen waren er ook twee nieuwe bij gekomen.

Geplaatst op:

Vanmorgen is de rotonde bij het Nationaal Hippisch Centrum op de N302 tussen Harderwijk en Apeldoorn officieel in gebruik genomen. De zogenoemde ‘prefabrotonde’ is in één weekend aangelegd. 

Geplaatst op:

Op zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Pink Ride sponsorrit op het KNHS-centrum te Ermelo. De Pink Ride sponsorrit staat gepland op 7 oktober tussen 09.00 en 17.00 uur. Wil je ook deelnemen aan de sponsorrit dan kan je nog aanmelden via de website: www.knhs.nl -> Buitenrijden -> Rittenkalender.

Geplaatst op:

De week van 11 tot 16 september staat dit jaar in het teken van de herdenking van 73 jaar Market Garden. Hierbij wordt de grote luchtlandingsoperatie herdacht waarmee Nederland werd heroverd. Het hoogtepunt van deze herdenking is de traditionele grote drop met militaire parachutisten op de Ginkelse Heide bij Ede. De herdenkingssprong vindt zaterdag op 16 september plaats.

Geplaatst op:

Op zondag 24 september 2017 vindt op het KNHS Nationaal Hippisch Centrum het 7de open Nederlandse Lusitanokampioenschap plaats. De dag bestaat uit een opnamekeuring voor merries en hengsten en een wedstrijd model en gangen. Dit jaar doen er vijftig Lusitano’s mee. Het kampioenschap dat open staat voor buitenlandse deelname, is het hoofdevenement van Lusitano Vrienden Nederland, de officiële vertegenwoordiger van het Portugese stamboek in Nederland. Toegang is gratis en inloop is vrij gedurende de gehele dag.

Geplaatst op: