NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

3 t/m 6 augustus vindt het WK Jonge Dressuurpaarden weer plaats. De deelnemers zijn bekend gemaakt, benieuwd wie er zullen verschijnen aan de start? Onder in het bericht kun je een startlijst downloaden. Warm geworden van de deelnemers die mee rijden? Kaarten bestellen is nog mogelijk!

Geplaatst op:

Wie is er nou niet begonnen met rijden op een shetland pony? Het Nederlands Shetland Pony Stamboek - NSPS viert op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli haar 80e verjaardag. Kom deze dag ook genieten van alles wat de Shetland Pony te bieden heeft. De dag zal bestaan uit keuringen, shows en wedstrijden, waarbij de Shetlandpony centraal staat.

Geplaatst op:

Op 23 juli is het weer zo ver: de Nederlandse New Forest Pony Stamboek merrie keuring!

Vanaf 09:00 staat deze weer geheel in het teken van de mooiste merries die dit stamboek kent.
Toegang is gratis, dus kom een kijkje nemen bij deze prachtige keuring!

Geplaatst op:

De provincie Gelderland is sponsorpartner geworden van het NK Dressuur. Hierdoor heeft het evenement een toevoeging aan haar naam gekregen en is omgedoopt tot NK Dressuur Gelderland. Het evenement vindt plaats van donderdag 13 juli tot en met zondag 16 juli op het Nationaal Hippisch Centrum in het Gelderse Ermelo.

Geplaatst op:

Para Reiners uit 6 verschillende landen kwamen vanavond samen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor de trekking van de startvolgorde voor het World Para Reining International Championship 2017, dat wordt verreden tijdens Diamond League Western, het grootste western evenement van Nederland.

Geplaatst op:

Over een kleine twee weken vindt het NK Dressuur Gelderland plaats op het KNHS-centrum in Ermelo (13 t/m 16 juli 2017). Nieuw dit jaar is dat op vrijdag 14 juli een ‘Horse, Health and Innovation Day’ plaatsvindt, die gratis toegankelijk is voor de bezoekers van het NK.

Geplaatst op: