Nieuws

Het Nationale IJkmoment van het Hippisch Trainingscentrum wordt woensdag 28 juni gehouden op de terreinen van de KNHS. Tijdens deze dag, die behalve het hoogtepunt van het jaar trainen bij het HTC is, worden de deelnemers getoetst op de progressie in hun discipline. Er wordt bepaald of de HTC-er door mag naar eventueel nog een jaar training bij één van de HTC-trainingslocaties ...meer

Geplaatst op:

Zo vlak als een biljartlaken! Vandaag wordt de Agterberg-bodem in de Amaliahal vervangen door een reiningbodem en daar komt wel wat vakmanschap bij kijken. 

Geplaatst op:

De vijfde editie van Paard&Leven zit er weer op. Bijna 250 combinaties kwamen op zaterdag 17 juni naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om mee te doen aan de jaarlijkse doe-dag met je paard. Er werd enthousiast deelgenomen aan 20 verschillende workshops op verschillende niveau’s.

Geplaatst op:

Het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo is het kloppend hart van hippisch Nederland. Bekijk het overzicht met activiteiten in juli 2017

Geplaatst op:

Zaterdag 17 juni is het zo ver, de vijfde editie van Paard&Leven. Tijdens deze leuke doe-dag met paarden op het KNHS-centrum in Ermelo kunnen deelnemers meedoen aan verschillende workshops met en zonder eigen paard.

Geplaatst op:

Heb je altijd al eens reining willen proberen met je eigen paard? Of doe je al aan reining en zou je wel eens les willen krijgen van de enige echte Rieky Young? Dat kan tijdens Paard&Leven op zaterdag 17 juni op het KNHS-centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Afgelopen weekend vond in Ermelo het Nationale Voltige Weekend plaats.

 

 

Geplaatst op:

Dit weekend vindt voor het eerst tijdens het Nationaal Voltigeweekend ook een CVI1* internationale wedstrijd plaats.

Geplaatst op:

Afgelopen weekend is in Uden de vierde en laatste KNHS-SportsFit selectie verreden. Na deze selectie zijn de deelnemers aan de KNHS-SportsFit halve finale bekend. De KNHS-SportsFit wedstrijden zijn onderdeel van het selectietraject om te komen tot de Nederlandse afvaardiging voor het WK Jonge Dressuurpaarden dat van 3 tot en met 6 augustus in Ermelo verreden wordt.

Geplaatst op: