NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Pak je agenda; de Hippiade 2020 is van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 augustus. Dit is de laatste gezamenlijke schoolvakantieweek. Een mooiere afsluiting van een vakantieperiode kunnen wij niet bedenken.

Geplaatst op:

De NNFPS heeft het programma van de derde fase van het hengstenverrichtingsonderzoek en het verrichtingsonderzoek merries bekent gemaakt.  

Geplaatst op:

Paardenfysiotherapeut Jarko Dun verzorgt op woensdagavond 20 november a.s. een workshop om je kennis van het paardenlichaam te vergroten. In zijn praktijk ervaart Jarko dat er veel vraag is naar kennis over de anatomie van het paard.

Geplaatst op:

Pak je agenda er maar bij, want voor 2020 staat er weer het KNHS Trainersseminar gepland. Op 17, 18, 19 januari is het jaarlijkse KNHS Trainersseminar in Ermelo.

Geplaatst op:

Herken je dit? Je wilt graag plezier beleven met je paard, maar soms voel je spanning in je lijf. Als instructeur krijg je regelmatig gespannen wedstrijd- of recreatieruiters in je les. Sanne Beijerman geeft je op 28 november tips hoe je om kunt gaan met spanning en negatieve gedachtes

Geplaatst op:

Vrijdagavond 8 november belooft een interessante avond te worden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met toptrainer Johan Hamminga en jonge paarden specialist Emmelie Scholtens. Een praktische avond voor ruiters en instructeurs, waarbij het trainen en rijden van jonge paarden uitvoerig besproken wordt.

Geplaatst op:

Het Nederlands Kampioenschap Dressuur zal in 2020 in het weekend van 29 tot en met 31 mei worden verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

De Indoorkampioenschappen vinden ook in 2020 weer plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Vier weekenden lang strijden de beste combinaties uit alle regio’s van Nederland voor de kampioenstitel.

Geplaatst op: