Nieuws

Kennis over het bewegingsapparaat van het paard is belangrijk voor iedereen die actief is in de paardensport. Met deze kennis kan een paard optimaal getraind worden en kunnen blessures worden voorkomen.

Geplaatst op:

Ziet jouw paard overal bakkabouters? Vindt hij het spannend om langs het juryhokje te gaan? Kun je hem alleen maar rijden als het bewolkt is omdat parasols of paraplu’s echt veel te eng zijn?

Geplaatst op:

Afgelopen woensdag was het feest in Ermelo! Ruim 100 aankomende instructeurs Basissport Allround, Basissport Manege, Basissport IPG, Basissport Mennen, Basissport Voltige, Wedstrijdsport Voltige en Wedstrijdsport Dressuur namen hun diploma in ontvangst. 

Geplaatst op:

Zaterdag 2 maart worden de eerste KNHS Indoorkampioenschappen van 2019 verreden. In deze maand vol kampioenschappen trappen de Subtop dressuurruiters af.

Geplaatst op:

Heb je de basiscursus Didactiek afgerond en wil je nog meer verdieping rondom het lesgeven aan kinderen? Volg dan de vervolgcursus Didactiek met Marion Schreuder.

Geplaatst op:

Op woensdag 1 mei 2019 wordt alweer voor de elfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier.

Geplaatst op:

De Hippische Leergang Lesgeven aan kinderen met Marion Schreuder is een praktijkgerichte cursus waarin je leert over het lesgeven aan kinderen van verschillende leeftijden en niveas. 

Geplaatst op:

Het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland zal dit jaar in het weekend van 23 tot en met 26 mei op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden verreden.

Geplaatst op:

Op woensdag 27 maart is er de Hippische Leergang 'Van Biomechnica naar dynamisch trainen' met Bastiaan de Recht op het KNHS-centrum in Ermelo. In deze cursus worden de basisprincipes van de biomechanica vertaald naar de praktijk. 

Geplaatst op:

De Centrale Hengstenkeuring staat voor de deur. Over twee dagen, op vrijdag 8 februari, komen 114 nieuw te keuren hengsten in de eerste bezichtiging.

Geplaatst op: