Nieuws

Britt Dekker en Esra de Ruiter zullen samen met meerdere top ruiters 3 UITVERKOCHTE shows gaan geven!

Geplaatst op:

Jaarlijks worden er op de KNHS Talentendag combinaties gescout die mogen gaan deelnemen aan de Nationale Beloftentrainingen. Deze trainingen vinden plaats in de periode van november tot mei en worden verzorgd door topruiters en trainers van TeamNL. Dit jaar vindt de KNHS Talentendag plaats op 4 september.

Geplaatst op:

Verbeter de combinatie, begin bij jezelf: dat was het thema van de Hippische Leergang Houding en Zit, die donderdagavond 20 juni plaatsvond bij de KNHS. Een geliefd onderwerp, want er was een wachtlijst.

Geplaatst op:

Het Europees Kampioenschap Endurance senioren 2021 en het Wereldkampioenschap Endurance voor Junioren & Young Riders is door de FEI toegewezen aan Nederland. Van 6 tot en met 11 september is Ermelo het decor van de kampioenschappen. ’s Werelds beste lange afstandsruiters zullen over parcoursen over de Veluwe strijden om de titels.

Geplaatst op:

Op zaterdag 29 juni gaan de deuren open voor show 1 om 10:00 uur en voor show 2 om 14:45 uur! 
Op zondag 30 juni is dat om 10:00 uur!
Ze kunnen niet wachten jullie allemaal te ontmoeten! 

Geplaatst op:

Ieder zomerseizoen vindt de Dag van het Gelders Paard plaats, dit jaar op zaterdag 20 juli 2019. Op deze dag vindt de Centrale Keuring voor Gelderse paarden plaats en zijn er tal van shows. Hengsten en merries van alle leeftijden presenteren zich daar en tonen hun aanleg in de keuringsbaan. 

Geplaatst op:

Voor het eerst in de geschiedenis binden in Nederland zowel de mondiale junioren top als de Europese senioren tegelijkertijd de strijd met elkaar aan voor de Wereld- en Europese kampioenstitels. Van 24 tot en met 28 juli 2019 wordt op het Nationaal Hippisch Centrum (NHC) in Ermelo het EK Voltige voor senioren en het WK voor junioren Voltige georganiseerd. 

Geplaatst op:

Op het NK dressuur eind mei was het dan zo ver. KNHS-lid Floris mocht zijn superheld TeamNL ruiter en ambassadeur van het EK Rotterdam, Edward Gal, in levende lijve ontmoeten!

Geplaatst op:

De tweede HJE Holland wedstrijd in Ermelo staat voor de deur. Zaterdag 8 juni zijn we weer welkom op het Nationaal Hippisch Centrum en ditmaal op het hoofdterrein. In feite op vrijdag al, want dan organiseren we weer clinics met het Amerikaans jurylid en kunnen deelnemers komen oefenspringen in het wedstrijd (hunter)parcours.

 

Geplaatst op:

Op woensdagavond 29 mei stond Annemarie van der Toorn voor een groep van bijna 250 paardenliefhebbers in de Amaliahal in Ermelo tijdens de Hippische Leergang ‘Kijken door de ogen van het dressuurpaard.’ Veel paarden zijn thuis prima te rijden, maar zodra ze op een wedstrijd komen, vinden ze van alles eng. 

Geplaatst op: