Nieuws

Vandaag om 14.00 uur zijn de winnaars bekend gemaakt van de win en like actie op onze facebookpagina. Ben je benieuwd of jij het bent? Kijk snel op onze facebookpagina!

Geplaatst op:

Nooit eerder was een KNHS Trainersseminar zo snel uitverkocht als voor het GLOCK top trio Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner. De 650 gelukkigen die een kaartje wisten te bemachtigen hadden hooggespannen verwachtingen en die werden dubbel en dwars waargemaakt.

Geplaatst op:

De jaarlijkse hengstenkeuring en hengstenshow van het NRPS staan binnenkort weer op het programma. Op vrijdag 15 februari zijn de eerste en tweede bezichtiging; de hengstenshow met presentatie van de nieuwe jaargang en optredens van een groot aantal eerder goedgekeurde hengsten is op zondag 10 maart.

Geplaatst op:

Aankomend weekend 18 tm 20 januari, staat het KNHS-centrum in Ermelo in het teken van het KNHS-trainersseminar! Op vrijdagavond geven bondscoaches springen Rob Ehrens (senioren) en Edwin Hoogenraat (pony’s) uitleg over het springen. 

Geplaatst op:

🔵🔴De website-pagina van het Nationale Winter IJkmoment 2019 (van 23 januari a.s.) is aangevuld met de Voorlopige Startlijsten (Springen en Dressuur) en het begeleide schrijven.🔴🔵
De link naar de website vind je hier.

 

Geplaatst op:

Op onze facebookpagina staat een actie online waarmee je kans maakt op kaarten voor het Paarden Youtubers Live Event van 2019. 
Ga snel naar onze facebookpagina, like de pagina en deel het bericht! 

Geplaatst op:

Het eindexamen van het verrichtingsonderzoek zal op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari plaatsvinden. De hengsten die succesvol het examen afleggen zullen op zaterdag 12 januari aansluitend gehuldigd worden! Het programma voor het examen kunt u hier vinden. 

Geplaatst op: