Nieuws

Op woensdag 5 juni kun je komen oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Tevens maak je kans op te gekke prijzen zoals kaarten voor de Europese Kampioenschappen in Rotterdam en kaarten voor Jumping Amsterdam 2020.

 

Geplaatst op:

Van 1 tot en met 4 augustus 2019 wordt in Ermelo het ‘Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses’ verreden. Deze week vond de eerste Sportsfit observatie/training plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor de vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden die in de race zijn om zich voor dit wereldkampioenschap te selecteren.

Geplaatst op:

Ben jij hét aanstormend dressuurtalent van 2019? Geef je dan op voor de nieuwe competitie tijdens het NK Dressuur Gelderland, EFO Totaal Talent op het Nationaal Hippisch Centrum!

Geplaatst op:

Afgelopen zaterdag heeft de Delviro-zoon Lanto HBC zijn dekbrevet behaald en is hij aansluitend gehuldigd. De eerder goedgekeurde hengst Kane-BFT is afgelopen zaterdag eveneens gehuldigd. Bekijk nu de video’s van beide hengsten met de bijbehorende verrichtingscijfers.

Geplaatst op:

Van 3 tot 5 mei komt CVI Ermelo naar het Nationaal Hippisch Centrum. Dit jaar zijn er 14 landen die deelnemen aan het CVI Ermelo 2019. De deelnemers komen vanuit Australië, Polen, Canada, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Amerika, Zweden, Zwitserland en Nederland.

Geplaatst op:

Het kantoor van het Nationaal Hippisch Centrum is gesloten op Goede Vrijdag (19 april) en tijdens Pasen. Vanaf dinsdag 23 april staan we weer voor je klaar.

 

Geplaatst op:

Vandaag zijn ze gestart, met  de lang verwachte wegwerkzaamheden aan de Beek met uiteindelijk verbreding tot gevolg. Het is nog een maandje doorbijten maar dan zijn veel problemen rondom het aanrijden naar het centrum echt achter de rug.

Geplaatst op:

Hunter-Jumper Equitation rubrieken zijn in Amerika bijzonder populaire en worden nu voor het tweede seizoen in Nederland georganiseerd. Bij Hunter rubrieken wordt het paard beoordeeld en bij Equitation rubrieken wordt de ruiter beoordeeld. 

Geplaatst op:

Aankomende maandag en dinsdag vindt de aanlevering van de dressuur- en de springhengsten plaats die zijn aangemeld voor het verrichtingsonderzoek. De aangewezen hengsten worden eerst onder het zadel gepresenteerd en vervolgens worden zij klinisch gekeurd

Geplaatst op:

Ben jij dol op buitenrijden en vind je het leuk om met je paard prachtige nieuwe gebieden en routes te ontdekken? Of maak je juist graag een groepsbuitenrit op een manegepaard? Neem dan snel een kijkje op het nieuwe platform van de KNHS Buitenrijden.nl!

Geplaatst op: