Nieuws

Ruim 200 instructeurs, juryleden en paardenliefhebbers waren woensdagavond 27 maart afgereisd naar het KNHS-centrum in Ermelo voor de Hippische Leergang ‘Van biomechanica naar dynamisch trainen’. Voor een uitverkochte Amaliahal ging Bastiaan de Recht dieper in op het toepassen van biomechanica in de training van paarden op verschillende niveaus.

Geplaatst op:

Op woensdag 1 mei wordt alweer voor de elfde keer de jaarlijkse Bixiedag in Ermelo gehouden. Heb je al ingeschreven voor deze super leuke dag bomvol met pony plezier in de meivakantie? Niet? Doe dat dan snel. Inschrijven kan nog tot 10 april.

Geplaatst op:

Afgelopen zondag 24 maart was het zo ver, de finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019 in Ermelo! Voor de tweede keer werd de finale op het KNHS-centrum in Ermelo verreden en net als vorig jaar, zat ook nu de sfeer er goed in.

Geplaatst op:

Vraag jij jezelf ook wel eens af of je goed aan het trainen bent? Of de oefeningen die je met je paard doet, ook daadwerkelijk zorgen dat je paard sterker of leniger maken? Je wilt dat je paard meer gaat verzamelen, maar hier blijf je tegenaan lopen dat dit maar moeilijk lukt.

Geplaatst op:

Wil je deze sport eens van dichtbij zien? Op 8 & 9 juni vindt het Nationaal Voltigeweekend plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Kom gerust langs en neem een kijkje! 

Geplaatst op:

Deze week vond het eerste selectiemoment plaats op het Nationaal Hippisch Centrum voor de Nederlandse afvaardiging naar het WK Jonge Dressuurpaarden. De de ‘Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses' worden van 1 tot en met 4 augustus 2019 gehouden in Ermelo.

Geplaatst op:

Op 29 juni 2019 en nu ook op 30 juni geeft Paardenpraat.tv een show van 1,5 uur waar je Britt en Esra en hun paarden kunt zien. Maar dat is niet het enige, er zijn ook gastoptredens van bijvoorbeeld het spectaculaire HORSE BOARDEN! 

Geplaatst op:

Op 1 mei is het weer de jaarlijkse Bixiedag in Ermelo. Het grootste ponyfeest van het jaar dat je niet mag missen als je van pony’s houdt. De inschrijving is al een poosje open en een aantal rubrieken is al vol, maar er is nog voldoende plaats om mee te doen aan andere leuke rubrieken.

Geplaatst op:

Lesgeven aan kinderen is super leuk maar brengt ook uitdagingen met zich mee! Hoe ga je om met kinderen die angst hebben? Hoe houd je ze bij de les? Hoe ga je met de verschillende leeftijdsfasen om?

Geplaatst op:

Op zondag 10 maart zal de hengstenshow 2019 plaatsvinden. Het voorlopige programma kunt u hier vinden. De nieuwe jaargang hengsten zal gepresenteerd worden en daarnaast zullen ook oudere hengsten hun opwachting maken. 

Geplaatst op: