Nieuws

Het boordevolle programma van het Jubileumevent 60 jaar NSIJP is bekend! Op maar liefst 6 verschillende plaatsen van het NHC vindt tegelijkertijd een activiteit, show of bezienswaardigheid plaats!

Geplaatst op:

Informatie New Forest Sportdag staat online! Kijk voor de startlijsten, dagindeling, plattegrond op de website van het New Forest! (Link in volledige bericht)

Geplaatst op:

Futurity Cup Endurance 5 en 6 okotber op het Nationaal Hippisch Centrum! De Futurity Cup is, zoals de naam al zegt, bedoeld voor toekomstig endurancetalent.

Geplaatst op:

Op dinsdag 8 oktober wordt de KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Karin Retera is trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid en neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau. 

Geplaatst op:

De startlijsten voor het Alrako KFPS Kampioenschap Dressuur staan online! Lees verder voor de link naar de startlijsten. 

Geplaatst op:

Tijdens Veulenveiling Prinsjesdag op 17 september biedt selectiecommissielid Willem van Hoof samen met ruiter Harrie Smolders een dekking van de veelbesproken Emerald van ’t Ruytershof-zoon Escape Z aan als openingsveilstuk. De opbrengst van deze dekking zal volledig naar het goede doel, Support Casper, gaan.

Geplaatst op:

Op dinsdag 29 oktober geeft bondscoach Mennen Ad Aarts een KNHS College Tour over ‘Het scala van de opleiding van het menpaard’. 

Geplaatst op:

Op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo was het woensdag 4 september tijd voor de jaarlijkse KNHS Talentendag. Bondscoaches en trainers uit het KNHS Trainersplatform kwamen bijeen om, ruitertalenten te selecteren voor de KNHS Beloftetrainingen.

Geplaatst op:

Genieten van Arabische Volbloeden? Lees verder voor meer info omtrent inschrijvingen, startlijsten en het programma! 

Geplaatst op:

Met een percentage van ruim 75% in de Kür op muziek pakte Saskia van Es vandaag de titel in de klasse Z2 op de Hippiade. 

Geplaatst op: